Accidentul de circulatie mortal in care niciun ocupant al masinii n-a recunoscut ca s-a aflat la volan. Cum vor anchetatorii sa rezolve "dilema"

Accidentul de circulatie mortal in care niciun ocupant al masinii n-a recunoscut ca s-a aflat la volan. Cum vor anchetatorii sa rezolve

Alte stiri pe aceasta tema: Grav accident de circulatie provocat de o familie de stranieri care venea acasa de Sarbatori Soferul care a ucis un om si a bagat o adolescenta in spital era beat crita Trei copii au ramas orfani dupa un accident devastator petrecut pe DN1.

acum 65 luni (21 Dec 2017)

In prima faza, politistii au stabilit ca la data de 25 noiembrie 2017, in jurul orei 14.45, Dumitru Suhan, de 42 de ani, din localitatea Rotunda, in timp ce conducea autoturismul sau Volkswagen Passat pe strada Silistei, din orasul Liteni, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens si a accidentat-o mortal pe Maria Vornicu, de 42 ani, localnica, care mergea pe marginea drumului.

Dumitru Suhan si pasagerul Robert Lupu au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,33 mg/l alcool in aerul expirat in cazul primului si 0,77 mg/l alcool in aerul expirat in cazul celui de al doilea, dupa care le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Anchetatorii continua cercetarile pentru a descoperi cine a condus masina care a lovit-o mortal pe femeia de 42 de ani.

Alte stiri pe aceasta tema:

Grav accident de circulatie provocat de o familie de stranieri care venea acasa de Sarbatori

Soferul care a ucis un om si a bagat o adolescenta in spital era beat crita

Trei copii au ramas orfani dupa un accident devastator petrecut pe DN1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro