Accidente rutiere pe Autostrada Soarelui. Traficul se desfasoara cu dificultate

De asemenea, in cazul unei opriri pe banda de urgenţă, pentru o pană sau o defecţiune tehnică la maşină, şoferii trebuie să pornească luminile de avarie, să işi pună vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul in afara drumului şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

acum 57 luni (9 Jul 2016)

Trei accidente au avut loc, sambătă dimineața, pe Autostrada Soarelui. Nicio persoană nu a fost rănită, maşinile au fost scoase pe banda de urgenţă a autostrăzii, dar circulaţia in zonă se desfăşoară cu restricţii de viteză, traficul fiind aglomerat pe sensul spre Constanţa, a anunţat Centrul Infotrafic din Poliţia Romană, informează News.ro. Cea de-a doua tamponare, in care au fost implicate nouă maşini, a avut loc la ora 07.30, la kilometrul 109+900 al autostrăzii A2, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă in mers.

Un alt accident in care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs la kilometrul 106, tot pe sensul de mers către Constanţa. Circulaţia de pe banda a doua a fost deviată pe benzile unu şi de urgenţă. Traficul a fost intrerupt temporar, pană cand autovehiculele avariate au fost scoase pe banda de urgenţă.

Poliţiştii ii sfătuiesc pe şoferii care incheie coloane să pună in funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să franeze din timp.

De asemenea, in cazul unei opriri pe banda de urgenţă, pentru o pană sau o defecţiune tehnică la maşină, şoferii trebuie să pornească luminile de avarie, să işi pună vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul in afara drumului şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro