Accident rutier grav pe DN 7 intre un autotren si un microbuz. A fost activat Planul Rosu

"A fost activat planul rosu de interventie, iar mai multe echipaje medicale se deplaseaza la fata locului", a informat Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

acum 63 luni (23 Dec 2017)

Un autotren si un microbuz au fost implicate, sambata dimineata, intr-un accdent rutier grav, la Mintia (Deva), pe Drumul National 7.

Din primele informatii oferite de Serviciul Judetean de Ambulanta Hunedoara, sunt mai multe victime. "A fost activat planul rosu de interventie, iar mai multe echipaje medicale se deplaseaza la fata locului", a informat Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara. Restul pasagerilor, in stare de soc, sunt evasuati medical la fata locului", a informat Anemona Doda, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

"Soferul unui microbuz a incercat sa evite un autovehicul al carui sofer intentiona sa intre intr-o parcare, a intrat pe contrasens si a lovit un autotren condus regulamentar", a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro