Accident mortal pe E60. Doua persoane au decedat, sase victime, dintre care trei sunt copii, au fost duse la spital

Accident mortal pe E60. Doua persoane au decedat, sase victime, dintre care trei sunt copii, au fost duse la spital

UPDATE 23:20 Doua persoane au decedat in urma accidentului petrecut pe E60. Traficul este deocamdata blocat si deviat pe ruta Tileagd, pe DJ 767, la intersectia cu Drumul Judetean 108 se circula inspre Posoloaca - Telechiu - Tetchea - Chistag, pana la intersectia cu drumul judetean 764, unde se poate reveni pe DN 1 inspre Alesd", a declarat comisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al Politiei Bihor.

acum 69 luni (20 Dec 2017)

UPDATE 23:20

Doua persoane au decedat in urma accidentului petrecut pe E60.

UPDATE 22:35

Dupa zeci de minute in care au resuscitat una dintre victimele accidentului, medicii nu au reusit sa o readuca la viata, fiind declarat decesul.

Opt dintre raniti au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Oradea

Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 21.15. O persoana este in stop cardio respirator, doua persoane au suferit diferite traumatisme si contuzii, 9 - leziuni care nu le pun viata in pericol", a precizat capitanul Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana. Traficul este deocamdata blocat si deviat pe ruta Tileagd, pe DJ 767, la intersectia cu Drumul Judetean 108 se circula inspre Posoloaca - Telechiu - Tetchea - Chistag, pana la intersectia cu drumul judetean 764, unde se poate reveni pe DN 1 inspre Alesd", a declarat comisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al Politiei Bihor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro