Accident feroviar grav in Elvetia. Cel putin 30 de persoane, ranite

Cel putin 30 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit, luni, in orasul elvetian Andermatt, potrivit Express.co.uk UPDATE 17,30: "Niciun ranit nu este in pericol sa isi piarda viata", a precizat o purtatoare de cuvant a politiei din cantonul Uri, citata de AFP.

acum 58 luni (11 Sep 2017)

Cel putin 30 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit, luni, in orasul elvetian Andermatt, potrivit Express.co.uk

UPDATE 17,30: "Niciun ranit nu este in pericol sa isi piarda viata", a precizat o purtatoare de cuvant a politiei din cantonul Uri, citata de AFP.

Accidentul s-a produs cu putin timp inainte de pranz, in timpul unei manevre a unui tren al companiei regionale Matterhorn-Gotthard-Bahn, care era format dintr-o locomotiva si cinci vagoane si care transporta circa 100 de pasageri.

Manevra consta in a deplasa pe o sina paralela locomotiva, aflata la capatul trenului, pentru a o plasa in fata trenului.

Politia cantonala, precum si Serviciul Elvetian de Ancheta privind Securitatea (SESE) au deschis o investigatie pentru a stabili circumstantele accidentului.

La scurt timp, echipaje de salvare au fost trimise la locul incidentului.

Din primele informatii, in trenuri s-ar fi aflat aproximativ 100 de persoane.

Stire in curs de actualizare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro