Acasa la rudele lui Sorin Grindeanu: "L-a ajuns ambitia, pentru ca Dragnea prea si-a batut joc de el"

Acasa la rudele lui Sorin Grindeanu:

"A fost bine cu el si as vrea sa ramana, pentru ca noua, care suntem mai batrani, ni s-au mai marit pensiile. Sfatul meu pentru el este sa se tina tare si sa nu renunte", este de parere matusa lui Sorin Grindeanu. Aceasta ne spune ca au trait foarte greu, mai ales ca au avut sase copii de care trebuiau sa aiba grija: "L-am cunoscut pe tatal lui Grindeanu.

acum 63 luni (20 Jun 2017)

"A fost bine cu el si as vrea sa ramana, pentru ca noua, care suntem mai batrani, ni s-au mai marit pensiile. Se tine tare si sper sa reziste. S-a suparat si a refuzat ceea ce i s-a propus, pentru ca s-a spus ca a facut ceea ce nu trebuia. Acum o sa vedem ce se va intampla. Sunt si eu curioasa sa vad cum se va termina totul. Sfatul meu pentru el este sa se tina tare si sa nu renunte", este de parere matusa lui Sorin Grindeanu.

"Ar fi bine ca cei din PSD sa poate alege intre Sorin Grindeanu si Dragnea. Ati vazut si cum vorbeste, rar, dar pune lucrurile la punct. Au fost si sunt oameni corecti. Asa au fost cei din neamul nostru, mai cinstiti: n-au mintit si n-au furat. A fost moale-moale si dintr-o data s-a ridicat. Ne asteptam ca, la un moment dat, sa izbucneaza si el. Ar fi putut sa-i spuna de la inceput: stai in functie o luna, doua sau sase si pe urma pleci. Si Ponta are dosare, dar a anuntat ca se retrage. Matusa prim-ministrului urmareste cu sufletul la gura ce se intampla: "Toata lumea urmareste ce se intampla, mai ales la noi in sat. Si eu urmaresc ce se intampla. M-am dus de dimineata si mi-am aranjat animalele si, pe urma, stau la televizor. Mi-a spus o vecina ca l-au aplaudat cei din Timisoara si ca unii au plans". "Parca se cearta mai mult decat fac treaba La un magazin de haine din centrul satului Pocruia, mai multe batrane discuta despre evenimentele din aceasta zile care ii tin pe romani in suspans. "Urmarim si noi ce se intampla. Eu as vrea sa ramana in functie, dar sa faca treaba. Parca se cearta mai mult decat fac treaba", spune Torica Semenescu, in varsta de 70 de ani. Aceasta ne spune ca au trait foarte greu, mai ales ca au avut sase copii de care trebuiau sa aiba grija: "L-am cunoscut pe tatal lui Grindeanu. - bunicii lui Sorin Grindeanu) au avut multi copii, patru baieti si doua fete. Mama mergea sa munceasca la sapa cu ziua pentru a putea sa-i tina pe copii in scoli. Se mai si imprumuta saraca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro