Academia Catavencu. Liviu Dragnea si Ferma animalelor. Cum i-a ales seful PSD meseria fiului sau: Asta e! O sa-l fac porcar! Mai jos de atat nu se poate! Ce baiat de isprava o sa iasa

Nu apuca sa-si raspunda la intrebarea care-i tulbura acea zi linistita de primavara, pe care o petrecea in gradina vilei mare cat trei strazi, intr-o localitate uitata de lume si autoritati. Isi aduse aminte ca, prin 2014, le facuse celor de la Tel Drum o ferma de porci.

acum 85 luni (26 Mar 2017)

Citise undeva ca un miliardar american isi trimisese odrasla la munca de jos. Isi angajase fiul cel mare in bucataria unuia din zecile de hoteluri cu care facuse avere. De ce sa-ti umilesti propriul copil in asemenea hal? Ce-ar zice teleormene...teleormanie...teleormanenii lui sa munceasca cot la cot cu pulimea. Auzi, se temea ca, daca-i pune totul pe masa, fara sa fi muncit o zi din viata lui, n-o sa stie valoarea banului si-i va risipi averea in cateva luni. "Al mai prost om de pe lume e americanu’". Auzise replica asta intr-un film din care nu intelesese mare lucru. Nu apuca sa-si raspunda la intrebarea care-i tulbura acea zi linistita de primavara, pe care o petrecea in gradina vilei mare cat trei strazi, intr-o localitate uitata de lume si autoritati. Isi aminti brusc de Hotelul "Turris".

"Nu ma intrebati cum am facut primul milion...". Tot o replica dintr-un film era si asta. Poate ar fi o idee sa-l angajeze la hotel. Nu chiar la spalat vase sau curatat de legume. Ca nu erau prea multi turisti in Turnu Magurele. Cine sa traga la hotelul familiei? Oricum, nu pentru asta il luase. Dar daca-l da pe mana prietenilor de la Tel Drum? Parca nu era de rangul lu’ fii-su. Nu prea era munca de jos....

Isi aduse aminte ca, prin 2014, le facuse celor de la Tel Drum o ferma de porci. Mai jos de atat nu se poate. Ce baiat de toata isprava o sa iasa. O sa ajung presedinte", exclama incantat. O adevarata ferma a animalelor, in care sa instaureze o dictatura a porcilor. Din pacate, asta era dintr-o carte pe care nu apucase s-o citeasca. Si este foarte putin probabil sa apuce vreodata s-o citeasca.

Seherezada si 1984 de orci ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro