Absolventii de liceu, cu Bacalaureat si permise de conducere, pot aplica la posturile scoase la concurs de Politie

Absolventii de liceu, cu Bacalaureat si permise de conducere, pot aplica la posturile scoase la concurs de Politie

Cariera de politist este exact ceea ce cauti.Esti o persoana onesta, ai o atitudine pozitiva, poti relationa usor cu alte persoane, poti sa lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar sa fii eficient si in munca individuala, iti doresti sa te perfectionezi in permanenta, poti sa cantaresti o situatie si sa decizi asupra celui mai potrivit mod de actiune, esti pregatit sa lucrezi in schimburi si sa faci fata unor situatii care pot implica un grad de pericol fizic, vino si alatura-te echipei Politiei Romane", se arata in anuntul de pe site-ul institutiei.

acum 54 luni (2 Apr 2016)

Politia Romana a scos la concurs 1.900 de posturi, dintre care 1.854 vor fi ocupate prin angajari din sursa externa, iar 46 prin reincadrari de personal.

Pot participa la concurs persoanele care sunt absolvente de liceu cu diploma de bacalaureat, au inaltimea de minimum 1,65 m - barbatii - si 1,60 m - femeile - si detin permis de conducere categoria "B".

Inscrierile pentru concursul ce va avea loc in data de 14 mai 2016 se fac personal, indiferent de localitatea unde isi are domiciliul candidatul si doar la unitatile de recrutare in al caror stat de organizare se regaseste postul/ structura pentru care opteaza fiecare candidat (exemplu, candidatii care doresc sa se inscrie la concurs la D.G.P.M.B. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Politistului cu modificarile si completarile ulterioare, dupa incetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea intr-o alta functie publica, pierderea capacitatii temporare de munca sau in urma reorganizarilor institutionale). Cariera de politist este exact ceea ce cauti.Esti o persoana onesta, ai o atitudine pozitiva, poti relationa usor cu alte persoane, poti sa lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar sa fii eficient si in munca individuala, iti doresti sa te perfectionezi in permanenta, poti sa cantaresti o situatie si sa decizi asupra celui mai potrivit mod de actiune, esti pregatit sa lucrezi in schimburi si sa faci fata unor situatii care pot implica un grad de pericol fizic, vino si alatura-te echipei Politiei Romane", se arata in anuntul de pe site-ul institutiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro