ABC-ul muzicii si al gandirii pozitive cu Daniel David si Young Famous Orchestra

ABC-ul muzicii si al gandirii pozitive cu Daniel David si Young Famous Orchestra

Psihologul Daniel David si Young Famous Orchestra, dirijata de Vlad Agachi, ii invita pe clujeni la o calatorie interioara pe muzica de Verdi, Wagner si Stravinsky. Daniel David, "tatal" robotilor terapeutici din Romania O noua generatie de roboti-terapeuti vor ajuta persoanele cu autism prin cel mai mare grant derulat vreodata de UBB Platforma de cercetare psihologica "Matrix" din Cluj va fi folosita la antrenamentul astronautilor in vederea curselor spre Marte Clujeanul Daniel David - primul roman ajuns director pentru cercetare la faimosul Institut "Albert Ellis" din New York Timizii se pot trata gratuit in varianta clujeana a Matrix-ului Robotul Probo, prietenul copiilor autisti VIDEO Ora bilantului: cu ce se lauda robotii terapeutici din Cluj

acum 63 luni (9 May 2015)

Psihologul Daniel David si Young Famous Orchestra, dirijata de Vlad Agachi, ii invita pe clujeni la o calatorie interioara pe muzica de Verdi, Wagner si Stravinsky.

"Prin intermediul muzicii simfonice, participantii vor fi invitati la o calatorie interioara ghidata de ABC-ul muzicii, rationalitatii si psihologiei pozitive, ale carui sensuri vor fi explicate si ancorate cu exemple din viata de zi cu zi de psihologul Daniel David. Considerat unul dintre cei mai influenti psihologi romani, Daniel David este profesor de Stiinte cognitive clinice la Universitatea Babes-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie de la UBB, profesor universitar adjunct la Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA, si director pentru cercetare al prestigiosului institut Albert Ellis Institute, New York, SUA.

Programul muzical al evenimentului va include uvertura operei "Forta destinului" de Giuseppe Verdi, preludiul operei "Tristan si Isolda" de Richard Wagner, precum si suita "Pasarea de foc" de Igor Stravinsky.

Biletele sunt disponibile pe www.biletmaster.ro si la Agentia de Bilete a Teatrului National din Cluj-Napoca, precum si la locul evenimentului, cu o ora inainte de inceperea concertului. Beck" universitar doctor, director al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Scolii Doctorale "Psihodiagnostic si Interventii Psihologice Validate Stiintific" din cadrul UBB si al Centrului Roman de Psihoterapie Cognitiva si Rational Emotiva si Comportamentala (afiliat cu Albert Ellis Institute, SUA) din Cluj. Este profesor asociat la Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, SUA, si director al programului de cercetare din cadrul Albert Ellis Institute din SUA, fiind psihologul din Romania cu numarul cel mai mare de citari in literatura de profil. Ca practician, este psiholog principal in psihologie clini... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro