A vazut 50 de tari intr-un singur an si nu vrea sa se opreasca pana nu vede toata lumea

A vazut 50 de tari intr-un singur an si nu vrea sa se opreasca pana nu vede toata lumea

O gluma care circula in aviatie spune ca o insotitoare de bord trebuie sa fie suficient de inalta incat sa ajunga la echipamentele de salvare care se afla in compartimentele de deasupra, suficient de puternica incat sa deschida usa intr-o situatie de urgenta si suficient de slaba incat sa incapa pe culoar.", afirma Ana. Cele mai multe destinatii le-am avut spre continentul Asiatic printre care se pot enumera Beijing, Shanghai, Hong Kong, Bali, Jakarta, Kuala Lumpur, Singapore, Tokyo, Taipei, Bangkok si multe altele.", afirma fericita satmareanca Aceasta nu vrea sa opreasca aici seria de tari vizitate, sperand ca intr-o zi va ajunge sa vada fiecare tara din lume in parte, in unele dorind sa revina pentru mai mult de cateva ore sau o zi, dorind sa se bucure de un sejur adevarat si de vizite facute pe indelete.

acum 62 luni (5 Oct 2016)

Ana Pienariu este o satmareanca in varsta de 24 de ani care are o viata pe care multi o invidiaza. De fapt tot ceea ce face Ana este sa isi traiasca visul, acela de a vizita tot globul, de a calatori de-a lungul si de-a latul lui, chiar daca e rotund.

Visul ei a inceput sa devina realitate acum un an de zile, cand a decis sa faca ceva in acest sens, astfel ca a ajuns la Dubai unde a urmat o scoala de zbor pentru stewardese, care i-a permis obtinerea licentei de zbor.

"Meseria de insotitor de zbor implica mai multe lucruri decat calatorii nesfarsite si hoteluri de cinci stele.

O gluma care circula in aviatie spune ca o insotitoare de bord trebuie sa fie suficient de inalta incat sa ajunga la echipamentele de salvare care se afla in compartimentele de deasupra, suficient de puternica incat sa deschida usa intr-o situatie de urgenta si suficient de slaba incat sa incapa pe culoar.", afirma Ana.

Meseria de stewardesa i-a adus si responsabilitati, poate ei mai mari decat altor stewardese, pentru ca a ajuns sa munceasca pentru cea mai mare companie aeronautica din lume, unde pretentiile sunt ridicate, iar clientii extrem de pretentiosi. Vedetele sau persoanele foarte cunoscute calatoresc de cele mai multe ori cu avioane private, acesta fiind motivul pentru care nu le-am intalnit, cel putin deocamdata.", afirma stewardesa din Satu Mare

Viata in Dubai nu este neaparat una perfecta, asa cum multi o vad, asta mai ales din cauza temperaturilor extrem de mari care nu ii permit sa iasa prea mult din casa si sa stea afara, in aer liber.

Desi are doar un an vechime in acest domeniu, astfel incat este noua in breasla iar visul ei de a vedea toata lumea la inceput de drum, Ana a punctat un numar mare de tari in portofoliul ei ca tari vizite, chiar daca asta a insemnat de multe ori sa renunte la somnul dintre zboruri pentru a face o vizita in t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro