A turnat "cu butoiul" in Banat. Sute de locuinte au fost inundate si 14 oameni au fost evacuati. Zeci de strazi din Timisoara si Lugoj, acoperite de ape

A turnat

Probleme cauzate de ploaie au fost si la Lugoj, unde mai multe strazi au fost inundate, dar si pe mai multe strazi din Timisoara, unde pompierii au fost solicitati pentru a scoate apa din curtile oamenilor.

acum 79 luni (28 Jun 2016)

Pentru a doua seara la rand, mai multe strazi din Timisoara au fost inundate in urma ploilor torentiale care s-au abatut asupra judetului Timis. Scenele de duminica seara, cand mai multe strazi din Timisoara au fost inundare, s-au repetat luni seara si marti dimineata, cand judetul Timis a fost sub cod galben, in unele zone chiar cod portocaliu, de ploi torentiale. Potrivit ISU Banat, in unele zone a plouat chiar si cu 87 de l/mp, iar Nordul, Vestul si Estul judetului Timis sunt pana la ora 10 sub cod portocaliu de vant, cantitatile de precipitatii fiind de 25-30 l pe metru patrat.

Cele mai mari probleme au fost la Visag, unde au fost inundate 200 de gospodarii si au fost evacuate 14 persoane. La Sacalaz peste 100 de gospodarii au fost inundate, iar potrivit reprezentantilor ISU Banat, mai sunt probleme in localitatile: Ciacova, Liebling, Jimbolia, Buzias, Drinova si Honorici.

Probleme cauzate de ploaie au fost si la Lugoj, unde mai multe strazi au fost inundate, dar si pe mai multe strazi din Timisoara, unde pompierii au fost solicitati pentru a scoate apa din curtile oamenilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro