A treia generatie Citroen Berlingo

A treia generatie Citroen Berlingo

Adoptarea platformei EMP2 a permis aducerea la bordul noii generatii a 19 sisteme de asistenta - head-up display, Cruise Control Adaptive cu functie de oprire, frana de stationare electrica, camera video marsarier, grip control cu asistenta la coborarea pantelor, sistem de control al stabilitatii cu functie pentru compensare in cazul cuplarii unei remorci.

acum 35 luni (19 Feb 2018)

La nivelul designului, noul Berlingo importa tema noilor SUV-uri din gama constructorului francez si o aplica si la un "leisure activity vehicle". Noua generatie are la baza platforma EMP2, de aici si posibilitatea de a propune o cabina mai avansata si o capota mai scurta. Masina va fi oferita in doua versiuni - M s XL, adica avem un Berlingo de 4.40 metri lungime si cinci locuri sau 4.75 metri lungime si 7 locuri.

Noul Berlingo se lauda cu o modularitate de invidiat, cu posibilitatea obtinerii unei suprafete plane de incarcare cu o lungime de 2.70 metri la versiune M sau 3.05 metri pentru versiunea XL. Berlingo poate fi prevazut cu pana la 28 spatii de depozitare la interior, spatii care pot insuma pana la 186 litri.

Adoptarea platformei EMP2 a permis aducerea la bordul noii generatii a 19 sisteme de asistenta - head-up display, Cruise Control Adaptive cu functie de oprire, frana de stationare electrica, camera video marsarier, grip control cu asistenta la coborarea pantelor, sistem de control al stabilitatii cu functie pentru compensare in cazul cuplarii unei remorci. Gama de propulsoare include noul propulsor diesel 1.5 BlueHDi in trei versiuni de putere - 75, 100 si 130 CP. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro