A transformat o pestera veche de 250 de milioane de ani intr-o locuinta moderna, cu tot confortul necesar

A transformat o pestera veche de 250 de milioane de ani intr-o locuinta moderna, cu tot confortul necesar

Dupa ce a cheltuit aproximativ 200.000 de euro si a muncit timp de peste 1.000 de ore, Angelo si-a construit in pestera o locuinta de vis, dotata cu tot confortul necesar, scrie Daily Mail. Pestera in care Angelo a ales sa se mute se afla in Worcestershire, Marea Britanie si are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

acum 97 luni (15 Jan 2016)

In anul 2007, Angelo Mastropietro s-a imbolnavit de scleroza multipla, boala care l-a lasat partial paralizat. El este convins ca totul a pornit de la stilul de viata agitat pe care il ducea, fiind directorul unei companii de resurse umane din Australia.

Astfel, a decis sa-si schimba radical viata si sa traiasca intr-o pestera. Dupa ce a cheltuit aproximativ 200.000 de euro si a muncit timp de peste 1.000 de ore, Angelo si-a construit in pestera o locuinta de vis, dotata cu tot confortul necesar, scrie Daily Mail. Pestera in care Angelo a ales sa se mute se afla in Worcestershire, Marea Britanie si are o vechime de peste 250 de milioane de ani. Pestera fusese folosita ca locuinta timp de 300 de ani, dar in anul 1940 fusese abandonata. A redescoperit-o in anul 2010, cand a aflat ca locuinta din pestera este de vanzare.

Pestera face parte dintr-o zona unde se afla cele mai vechi locuinte in stanci din Europa.

Atmosfera este atent pastrata, pentru ca Angelo a folosit pentru decorare numai lemn si piatra. Intamplator, numele sau de familie, Mastropietro, inseamna in limba italiana "stapanul pietrelor". Am pus multa pasiune in acest proiect, sunt mandru de ce am realizat", a declarat fericit Angelo.

Casa din pestera are o terasa uriasa la intrare, ferestre mari, usi de sticla, camere intime, cu pereti albi si rame din lemn de stejar la ferestre. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro