A transformat casa parintilor in cel mai cochet boutique de familie. Cum i-a reusit afacerea cu doar 20.000 de euro

A transformat casa parintilor in cel mai cochet boutique de familie. Cum i-a reusit afacerea cu doar 20.000 de euro

Maria Bianca Cotora Grama, de 40 ani, absolventa a Facultatii de Litere, profil germana - engleza, cu un Master in management industrial si un MBA in management economic si-a vazut visul cu ochii. La vanzare, clientii gasesc adevarate delicii: mustar cu pere, dulceata de caise cu vin sau de capsuni cu piper roz, dulceata de mere copate, dulceata de cirese cu vin rosu, panine cu fructe uscate, ciocolata de casa, dulceata de affine cu ghimbir, dulceata de visine cu ciocolata neagra, biscuiti cu fistic si fructe deshidratate, dulceata de citrice cu migdale, turtap dulce berlineza, toate la preturi cuprinse intre 13 si 20 de lei. Cat costa o bluza tesuta si cusuta din materiale 100% naturale Fata care a dat cluburile de fite din Bucuresti pe munca la ogor: "Am invatat de la bunicul ca-i mare lucru sa fii om" FOTO Povestea tanarului din Oltenita care face cladirile "sa zambeasca", dupa ce a renuntat la Politehnica pentru desen Studenta la Arhitectura care canta sambata la nunti.

acum 86 luni (21 Feb 2017)

Maria Bianca Cotora Grama, de 40 ani, absolventa a Facultatii de Litere, profil germana - engleza, cu un Master in management industrial si un MBA in management economic si-a vazut visul cu ochii. "Anna Boutique", denumire inspirata de fiica sa, Anais, a devenit locul in care gasesti cadoul unicat, iar clientii, in special corporatisti, au fost cuceriti de dulceturile aromate si de decoratiunile unicat.

"Am petrecut mult timp alaturi de fetita mea, ea m-a determinat sa fiu foarte creativa, sa dau frau imaginatiei si sa am curajul de a incepe acest proiect minunat cu care cochetam imaginar de ceva vreme. Devenise o obsesie, un obiectiv de la care nu a abdicat.

Produse de pe vremea bunicii

Afacerea a inceput timid, in casa parintilor, alaturi de mama sa, gospodina desavarsita din mainile careia ieseau tot felul de minunatii culinare. S-a gandit ca e vremea sa le imparta si cu altii, sa ofere ceva de calitate, unic, produse cu parfum de odinioara.

"Am inceput cu mama mea sa preparam dulceturi in casa in diferite combinatii, cu tot felul de mirodenii si arome. Imi amintesc perfect, prima combinatie a fost dulceata de caise cu lavanda si vin.

Inceputul nu a fost greu, am fost sustinuta de intreaga familie. Nu pot sa spun ca a fost greu, fiindca am plecat cu un gand pozitiv si optimist si cu multa pasiune. La inceput am avut o singura angajata si am fost ajutata si de mama mea. O sasoaica, mereu inconjurata de lucruri fine si cu dichis, o adevarata doamna in atitudine, tinuta si comportament care i-a imprimat si nepoatei gustul pentru rafinament.

"Pe langa boutique, unde este si atelierul de croitorie, avem si un laborator unde preparam produsele alimentare. Alaturi de mama am dat frau liber imaginatiei si am conceput retetele, de care astazi se bucura clientii nostri. Confitura de mandarine cu piper verde, zacusca cu prune si fursecu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro