A trait timp de 12 ani FARA BANI! VIDEO

A trait timp de 12 ani FARA BANI! VIDEO

Daniel Suelo, in varsta de 51 de ani este omul care a ales sa traiasca fara bani, in ultimii 12 ani, informeaza Ziare.com Suelo a ales sa traiasca fara bani din anul 2000, cand si-a lasat ultimii 30 de dolari intr-o cabina telefonica si a plecat in desert sa inceapa o noua viata la Moab in statul Utah din Statele Unite.

acum 117 luni (8 Sep 2014)

Daniel Suelo, in varsta de 51 de ani este omul care a ales sa traiasca fara bani, in ultimii 12 ani, informeaza Ziare.com

Suelo a ales sa traiasca fara bani din anul 2000, cand si-a lasat ultimii 30 de dolari intr-o cabina telefonica si a plecat in desert sa inceapa o noua viata la Moab in statul Utah din Statele Unite.

Modul lui de viata a devenit o sursa de inspiratie pentru mii de americani, care au suferit un soc financiar. Mark Sundeen, prieten al lui Daniel, a scris o carte in care i-a prezentat stilul sau de viata, dupa ce a fost in preajma acestuia vreme de mai multi ani.

"Sistemul nostru finaciar este atat de complicat, incat nu-l putem controla si de multe ori ne simtim inrobiti de el.

"In fapt, daca toata lumea si-ar duce viata ca americanul de rand, ea s-ar prabusi mult mai rapid decat daca oamenii ar trai ca Suelo", a declarat Sundeen. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro