A terminat Guvernul Ciolos toate treburile si a intrat in campanie electorala? "Nu stiu ce mari realizari as putea sa pun in dreptul acestui guvern"

A terminat Guvernul Ciolos toate treburile si a intrat in campanie electorala?

Femeia a fost deja amendata de Directia de Sanatate Publica cu 700 de lei din salariu si spitalul cu 30.000 de lei, iar parchetul a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. E bine sa cheltuim banii statului cu controale peste controale pentru un caz particular, pe de alta parte nu mai stim nimic, nici despre infectiile nozocomiale de la Spitalul de Arsi, nici despre scandalul Hexi Pharma peste care s-a asternut praful imediat dupa moartea lui Dan Condrea. E bine si sa-i batem obrazul lui Tariceanu, pentru ca nu a stat la coada la Permise Auto, cum a facut ministrul pentru Consultare Publica, Violeta Alexandru, dar in acelasi timp nu l-am vazut pe colegul domniei sale, ministrul de Interne Petre Toba, iesind repede cu niste masuri care sa elimine sau macar sa reduca infernalele cozi de la institutia din Pipera.

acum 85 luni (23 Aug 2016)

Nu vei gasi in actualul guvern atatea dovezi de impostura, coruptie si trufie cum a existat in perioada premierului plagiator, oricat de rau intentionat ai fi. Dar nu am rezolvat nimic daca tot ce vrem de la viata este un guvern mai performant decat Guvernul Ponta.

Romania tot prost sta la capitolul absorbtia fondurilor europene, asa cum o arata documentele oficiale, chiar daca ministrul de resort, Cristian Ghinea a ajuns intre timp cel mai mediatizat demnitar care a ocupat vreodata acest portofoliu. Vezi "mega-stirea" de azi despre ancheta Corpului de Control al Ministrului Sanatatii, care a mers la Spitalul CF2 unde, in urma cu o luna, o asistenta a gresit si a facut o transfuzie cu o grupa gresita de sange. Femeia a fost deja amendata de Directia de Sanatate Publica cu 700 de lei din salariu si spitalul cu 30.000 de lei, iar parchetul a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. E bine sa cheltuim banii statului cu controale peste controale pentru un caz particular, pe de alta parte nu mai stim nimic, nici despre infectiile nozocomiale de la Spitalul de Arsi, nici despre scandalul Hexi Pharma peste care s-a asternut praful imediat dupa moartea lui Dan Condrea. Aici nu ar fi deloc de prisos sa trimita ministrul controale peste controale pe la spitalele din tara.

E bine si sa-i batem obrazul lui Tariceanu, pentru ca nu a stat la coada la Permise Auto, cum a facut ministrul pentru Consultare Publica, Violeta Alexandru, dar in acelasi timp nu l-am vazut pe colegul domniei sale, ministrul de Interne Petre Toba, iesind repede cu niste masuri care sa elimine sau macar sa reduca infernalele cozi de la institutia din Pipera. Dar probabil ca domnul Toba are treburi mult mai importante decat timpul cetatenilor, cum ar fi scrierea tezelor de doctorat in domeniul cooperarii politienesti internationale. Poate a fost si timpul prea scurt, poate si aparatul birocratic si politizat i-a stat in cale, dar Romania are nevoie de mult mai mult. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro