A SOCAT o lume intreaga. Gestul DISPERAT al unui tanar care nu avea partenera pentru balul de absolvire | GALERIE FOTO

A SOCAT o lume intreaga. Gestul DISPERAT al unui tanar care nu avea partenera pentru balul de absolvire | GALERIE FOTO

Sam Steingard, un tanar american care nu a reusit sa-si gaseasca o partenera pentru balul de absolvire, a devenit senzatie pe internet. "Nu a reusit sa gaseasca insotitoare", a scris Caroline alaturi de fotografia fratelui ei, vizualizata de aproape 150.000 de ori.

acum 42 luni (18 May 2016)

Sam Steingard, un tanar american care nu a reusit sa-si gaseasca o partenera pentru balul de absolvire, a devenit senzatie pe internet. Imaginea in care tanarul a aparut intr-o poza imbracat elegant tinandu-si in brate "partenera", imbacata si ea la fel de elegant, face inconjorul lumii.

Sam a ajuns vedeta in 24 de ore dupa ce fotografia in care acesta apare alaturi de pisica familiei aleasa ca partenera pentru bal a fost publicata pe internet, informeaza Daily Mail.

Conform traditiei americane, fiecare licean imbracat elegant in costum vine insotit de un un partener dupa ce si-a formulat cererea intr-o forma adecvata.

Sam nu a avut noroc sa isi gaseasca o prietena, asa ca a decis ca la bal sa ii fie partenera Ruby, potrivit surorii tanarului, Caroline.

"Nu a reusit sa gaseasca insotitoare", a scris Caroline alaturi de fotografia fratelui ei, vizualizata de aproape 150.000 de ori.

Sam nu s-a lasat descurajat si a gasit o solutie: si-a invitat prietena credincioasa, Ruby, pisica familiei. El i-a gasit chiar o rochita potrivita, dintr-un material roz, asortat cu papionul sau de la costum. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro