A saptea zi de proteste la Cotroceni. Nemultumitii si-au pus melodia "Noi suntem romani" la difuzoare

A saptea zi de proteste la Cotroceni. Nemultumitii si-au pus melodia

Protestatarii au scandat "Iohannis, nu uita, Romania nu-i a ta", "Mincinosule, renunta la imunitate", "Jos labele de pe votul meu", "Iohannis, hotul si criminalul tarii", "Ne este rusine cu acest presedinte", "DNA, fara cucuvea" si "Cuveaua Iohannis si ai lui si-au gasit beleaua".

acum 84 luni (11 Feb 2017)

UPDATE: Circulatia a fost blocata la Palatul Cotroceni, unde protesteaza peste 200 de persoane, care au difuzoare din care se aude melodia "Noi suntem romani"

Circulatia rutiera a fost blocata, sambata seara, la intersectia dintre bulevardele Eroii Sanitari si Gheorghe Marinescu, unde protesteaza peste 200 de persoane care cer demisia presedintelui Klaus Iohannis. Acestia au difuzoare din care se aud melodii precum "Noi suntem romani" si "Doamne, ocroteste-i pe romani".

Oamenii au steaguri tricolore si pancarte cu mesaje precum Iohannis, demisia "Jos DNA, Politia politica", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat", "Ghinion, fa pasi".

Pe parcursul saptamanii, circa 2.000 de protestatari l-au acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a instigat poporul impotriva executivului si i-au cerut demisia. Unii dintre protestatari au venit si au plecat cu autobuze si microbuze inmatriculate in Dolj si Olt, conform imaginilor obtinute de "Adevarul".

Protestatarii au scandat "Iohannis, nu uita, Romania nu-i a ta", "Mincinosule, renunta la imunitate", "Jos labele de pe votul meu", "Iohannis, hotul si criminalul tarii", "Ne este rusine cu acest presedinte", "DNA, fara cucuvea" si "Cuveaua Iohannis si ai lui si-au gasit beleaua". Protestatarii au si pancarte pe care au scris "Iohannis, esti o rusine pentru tara", precum si pancarte in care isi arata sustinerea fata de Guvernul Grindeanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro