A renuntat la o viata agitata in Bucuresti ca sa devina babysitter pentru caini in Brasov

A renuntat la o viata agitata in Bucuresti ca sa devina babysitter pentru caini in Brasov

Pensiune pentru caini la ea acasa De la o idee si pana la o afacere nu a fost un drum usor, iar in aceasta toamna, Floriana a lansat la Brasov un serviciu unic: "Happy Joy", denumit chiar dupa catelusa ei, care o urmeaza peste tot. Nu a construit o pensiune pentru caini, i-a gazduit la ea acasa si a cautat colaboratori, si ei iubitori de animale. Daca este nevoie ii duce chiar si la veterinar"Noi ne adaptam in functie de vrea fiecare client si in functie de caine. Tarifele sunt intre 30 si 50 de lei in functie de nevoile acelui caine si de programul sau", mai spune Floriana.

acum 96 luni (28 Nov 2015)

Floriana Scanteie este o tanara care a lucrat 13 ani in Bucuresti, in jurnalism si in relatii publice.

A fost mereu o mare iubitoare de animale si a pierdut numarul cainilor pe care i-a salvat.

Intalnirea cu Joy

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost intalnirea cu Joy, o catelusa frumoasa care este de zece ani o adevarata membra a familiei. "Pe Joy am gasit-o pe cand era doar un puiut, aruncata intr-o cutie de carton la gunoi alaturi de doi fratiori. Este un catel lipicios, vesel, s-a atasat imediat de noi si atunci mi-a venit si ideea cu numele.

Joy s-a dovedit a fi la fel de generoasa ca si Floriana. Joy a fost mereu primitoare si prietenoasa cu musafirii nostri, nici urma de gelozie.

De la pasiune la idee de afaceri

Ideea unei afaceri de babysitter pentru caini i-a venit Florianei inainte sa se mute la Brasov. A facut o cercetare de piata si a descoperit ca la poalele Tampei nu exista servicii personalizate pentru caini. A trebuit sa plecam cateva zile si a trebuit sa o lasam pe Joy la o pensiune gen padoc pentru caini. Nu am fost multumita, deoarece cainele este lasat intr-o boxa, i se da mancare si poate este plimbat o data pe zi. Sunt multi caini la gramada si nu a fost o experienta placuta. De atunci am luat-o pe Joy cu noi peste tot pe unde am mers in vacanta, la mare sau la munte, cu trenul, masina sau vaporul. M-am gandit atunci ca experienta neplacuta pe care am avut-o noi au avut-o si alti iubitori de animale si am inceput sa ma gandesc serios sa fac ceva", mai spune Floriana.

Pensiune pentru caini la ea acasa

De la o idee si pana la o afacere nu a fost un drum usor, iar in aceasta toamna, Floriana a lansat la Brasov un serviciu unic: "Happy Joy", denumit chiar dupa catelusa ei, care o urmeaza peste tot. Nu a construit o pensiune pentru caini, i-a gazduit la ea ac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro