A murit sotia tanarului pilot de raliuri Mihai Cimpeanu, decedat in accidentul rutier de pe soseaua Deva - Brad

A murit sotia tanarului pilot de raliuri Mihai Cimpeanu, decedat in accidentul rutier de pe soseaua Deva - Brad

"In jurul orei 21:00, un barbat de 28 de ani, din Brad, care conducea un autoturism pe DN 76, dinspre Deva spre Brad, in afara localitatii Fornadia, intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autotractor, ce era condus de un barbat de 44 ani, din Oradea. Imagini de la accidentul mortal de pe DN 76 (Hunedoara tv) Accidentul lui Mihai Cimpeanu, pe soseaua Deva - Brad (Hunedoara TV) Imagini de la accidentul de pe soseaua Deva - Brad (Hunedoara tv)

acum 88 luni (2 Dec 2015)

Accidentul rutier provocat de Mihaita Cimpeanu, fiul fostului campion national de raliuri Mihai Cimpeanu, a mai facut o victima. La doua saptamani dupa moartea tanarului de 28 de ani, sotia acestuia, Lavinia (25 de ani) a murit in spitalul din Deva.

Tragedia de pe soseaua Deva - Brad

In 15 noiembrie, tanarul Mihai Cimpeanu, fiul fostului campion national de raliuri Mihai Cimpeanu, a murit pe loc in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Deva - Brad, in Fornadia.

"In jurul orei 21:00, un barbat de 28 de ani, din Brad, care conducea un autoturism pe DN 76, dinspre Deva spre Brad, in afara localitatii Fornadia, intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autotractor, ce era condus de un barbat de 44 ani, din Oradea. In urma accidentului rutier a rezultat decesul conducatorului autoturismului, ranirea grava a unei femei de 25 ani, din municipiul Brad, pasagera in autoturism, precum si ranirea usoara a conducatorului autotractorului", informa Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

Patru echipaje de pompieri ale Detasamentului Deva au fost alertate suminica, in jurul orei 21, in urma unui apel la 112 care anunta un grav accident de circulatie produs pe DN 76, in localitatea Fornadia, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

"Echipajele de pompieri, descarcerare si prim ajutor cu doua ambulante tip B1 si C1, cu o autospeciala de descarcerare grea si o autospeciala mixta au ajuns la locul accidentului, in care au fost implicate o limuzina inmatriculata in judetul Hunedoara si un autotren inmatriculat in judetul Bihor. In autoturism, echipele de interventie au gasit doua victime incarcerate, un barbat in varsta de 28 de ani si o femeie, de 25 de ani. Imagini de la accidentul mortal de pe DN ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro