A murit pe munte, dupa ce a alunecat pe scarile unei cabane

A murit pe munte, dupa ce a alunecat pe scarile unei cabane

Doru avea un copil de patru ani FOTO Facebook Era un tanar caruia ii placea mult sportul, in special sa schieze. Pe Facebook curg necontenit mesaje de condoleante: "Cuvintele nu isi mai au rostul, ai fost un om bun, un bun prieten.

acum 54 luni (23 Jan 2017)

Doru era impreuna cu cativa prieteni intr-o vacanta pe Transalpina. Erau cazati la o cabana de langa lacul Vidra. Le-a spus prietenilor ca merge sa se culce ca dimineata va fi pe partie.

Doru a cazut pe scari si si-a fracturat coloana cervicala. In urma lui Doru ramane baietelul sau de numai 4 ani. La fata locului a ajuns un echipaj SMURD de la Petrosani, insa nu au mai putut face nimic, decat sa constate decesul. Prietenii care erau cu el au ramas socati de cele intamplate.

Doru avea un copil de patru ani FOTO Facebook

Era un tanar caruia ii placea mult sportul, in special sa schieze. Atat familia, cat si prietenii nu pot sa-si revina si sa accepte moartea fulgeratoare a tanarului. Pe Facebook curg necontenit mesaje de condoleante: "Cuvintele nu isi mai au rostul, ai fost un om bun, un bun prieten. Dumnezeu sa te primeasca in Lumina Lui, cea pe care o cautai in meditatie in ultimul timp, iar familiei tale sa ii aline durerea cum stie El mai bine...!

Doru Iacob a absolvit Universitatea "Aurel Vlaicu", Facultatea de Stiinte Economice, specializarea management. Maria Stefan, aradeanca, spune despre el: "Fiica mea a fost colega de clasa si prietena cu el. Sunt cutremurata de veste ca si mama in primul rand. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro