A murit Nicolae Tilihoi. Fostul jucator al Craiovei Maxima avea 61 de ani

A murit Nicolae Tilihoi. Fostul jucator al Craiovei Maxima avea 61 de ani

Fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, Nicolae Tilihoi s-a stins din viata in aceasta dimineata la varsta de 61 de ani. Nicolae Tilihoi a evoluat la Craiova in perioada de glorie a clubului din Banie.

acum 26 luni (25 Mar 2018)

Fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, Nicolae Tilihoi s-a stins din viata in aceasta dimineata la varsta de 61 de ani. Odihneste-te in pace, Nicolae Tilihoi!", a scris CS Universitatea Craiova pe retelele de socializare.

Nicolae Tilihoi a evoluat la Craiova in perioada de glorie a clubului din Banie.

In Divizia A a evoluat in 294 de partide, marcand de 7 ori. Are 36 de aparitii in cupele europene si 10 in tricoul nationalei.

Nicolae Tilihoi a jucat la Dacia Unirea Braila in sezoanele 1974-1976 si la Craiova in perioada 1976-1987.

"Fac un tratament pentru o boala, spre cancer ca sa zic asa. Eu am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu si m-a ajutat LPF cu pretul acestui medicament. E in jur de 15.000 de lei. E un gest onest si mi se pare un lucru deosebit ca in 3 zile sa rezolve tot. Ma repet, ii multumesc si le doresc tuturor tot binele din lume", a zis Tilihoi pentru GSP in august 2015. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro