A murit Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu

A murit Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu

Mama Oanei Zavoranu avea insuficienta renala cronica si era in programul de hemodializa din vara anului trecut. Desi vedeta era convinsa ca mama sa se simte bine si ca "totul este un circ", azi dimineata, in jurul orei 10.00, cand a fost anuntata de decesul mamei sale, Oana Zavoranu a izbucnit in plans si nu a mai vrut sa discute cu nimeni.

acum 91 luni (17 Apr 2015)

Mama Oanei Zavoranu avea insuficienta renala cronica si era in programul de hemodializa din vara anului trecut. De asemenea, Marioara Zavoranu avea boli cardiace si hepatice, ea fiind internata in Centrul de Uronefrologie si Transplant Renal din 20 ianuarie, scrie Mediafax.

Marioara Zavoranu se afla in coma de joi seara, 16 aprilie, si era tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Dupa mai multe ore de coma, timp in care la capataiul ei s-au aflat menajerere si omul ei de incredere, Marioara a incetat din viata in jurul orei 09.30.

Conform realitatea.net, Marioara Zavoranu se afla pe patul de spital de trei luni. Mai mult, aceasta se lupta cu diabetul si complicatiile aduse de aceasta boala.

Ultimele incercari de impacare dintre Marioara si Oana Zavoranu au esuat, scrie "Libertatea".

In cadrul unei emisiuni difuzate joi seara, pe Kanal D, Oana Zavoranu si-a denigrat mama si a declarat ca nu crede ca aceasta este cu adevarat in coma: "M-am interesat de ea, asa cum sunt eu rea. Am vorbit cu o persoana, cu omul ei de baza, care este acasa.

Desi vedeta era convinsa ca mama sa se simte bine si ca "totul este un circ", azi dimineata, in jurul orei 10.00, cand a fost anuntata de decesul mamei sale, Oana Zavoranu a izbucnit in plans si nu a mai vrut sa discute cu nimeni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro