A murit Ionut Timpean, tanarul ranit in dezastrul de la fabrica din Orastie. Avea arsuri pe 80 la suta din corp

A murit Ionut Timpean, tanarul ranit in dezastrul de la fabrica din Orastie. Avea arsuri pe 80 la suta din corp

A murit Ionut Timpean, tanarul de 27 de ani care a fost ranit grav in incendiul petrecut in 12 septembrie la Orastie. Urmarile dezastrului de la fabrica de uleiuri Incendiul de la fabrica de uleiuri esentiale si chimicale aromatice a fost stins dupa o noapte intreaga in care la fata locului au fost mobilizate forte impresionante.

acum 79 luni (27 Sep 2017)

A murit Ionut Timpean, tanarul de 27 de ani care a fost ranit grav in incendiul petrecut in 12 septembrie la Orastie. Flacarile au mistuit atunci fabrica de uleiuri esentiale de la marginea municipiului, in care acesta lucra.

A murit miercuri, la Spitalul Judetean din Timisoara, anunta apropiatii sai, care in ultimele zile au lansat o campanie de donare de sange in ajutorul lui.

Cladirea cu cinci niveluri a fabricii Terpena din Orastie a fost ruinata, iar depozitele sale au fost devastate de incendiul izbucnit marti, 12 septembrie, in jurul orei 17. Urmarile dezastrului de la fabrica de uleiuri

Incendiul de la fabrica de uleiuri esentiale si chimicale aromatice a fost stins dupa o noapte intreaga in care la fata locului au fost mobilizate forte impresionante. Zeci de pompieri au actionat ore in sir pentru a opri flacarile imense ce puteau fi vazute de la mai multi de kilometri si fumul negru, dens, care s-a ridicat peste zona industriala a municipiului, si care a dus la evacuarea unui cartier in care locuiau peste 400 de oameni. Timp de aproape 24 de ore, locul incendiului a oferit localnicilor o privelite de cosmar.

Afacerea de milioane de euro a fost pusa pe butuci de incendiu, iar cei peste 100 de angajati ai intreprinderii vor fi nevoiti, cel mai probabil, sa isi caute alte locuri de munca.

VIDEO Incendiul din Orastie, dupa sapte ore

Incendiul a izbucnit in jurul orei 17, la fabrica de uleiuri Terpena din Orastie. O explozie puternica a fost auzita inainte ca flacarile sa cuprinda hala de cinci niveluri, cu o suprafata totala de aproximativ 5.000 m?, un loc in care se prelucreaza uleiuri minerale si alte produse chimice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro