A murit Ion Iliescu? Site-ul creat de romani care raspunde la intrebare

A murit Ion Iliescu? Site-ul creat de romani care raspunde la intrebare

Site-ul creat de Serban Mocanu il prezinta pe Ion Iliescu si afirmatia "Nu inca". Gluma macabra a revenit pe 7 decembrie 2013, cand pe un grup de Facebook s-a propagat ideea ca Ion iliescu a suferit un accident cardiovascular si a murit.

acum 60 luni (28 May 2015)

Site-ul creat de Serban Mocanu il prezinta pe Ion Iliescu si afirmatia "Nu inca". Imediat dupa acel moment, un utilizator de Wikipedia a modificat pagina lui Ion Iliescu, pentru a scrie ca a murit pe 15 aprilie 2010.

In 2011, Ion Iliescu a murit era o cautare sugerata de catre Google, dupa ce a fost internat la Spitalul Elias. Pe 23 noiembrie 2011, blogul mantzy.ro a scris un articol-epitaf in care publica stirea ca Ion Iliescu ar fi murit.

Gluma macabra a revenit pe 7 decembrie 2013, cand pe un grup de Facebook s-a propagat ideea ca Ion iliescu a suferit un accident cardiovascular si a murit.

Asadar, practic gluma ca Ion Iliescu a murit revine din cand in cand, multi dintre cei care nu-l apreciaza si care-l considera vinovat pentru mineriade, asteptand acest moment, care a devenit o legenda. La fiecare aniversare a fostului presedinte al Romaniei, apar pe Facebook glume despre cum Iliescu nu a murit inca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro