A murit dusmanul familiei Ewing

A murit dusmanul familiei Ewing

Nepotul actorului a declarat pentru site-ul de stiri mondene TMZ ca actorul veteran se afla intr-o stare proasta de sanatate inca de la moartea sotiei sale, Joan, survenita in urma cu mai mult de un an si ca era internat inca de luna trecuta intr-un azil pentru a primi ingrijirile necesare.

acum 87 luni (1 Mar 2016)

Kennedy primise o decoratie pentru activitatea sa din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a castigat in 1968 premiul Oscar pentru rol secundar in "Cool Hand Luke". De asemenea, actorul american a aparut in seria de comedii "Naked Gun", dar avand si roluri celebre in filmele "Earthquake", unde a jucat alaturi de Ava Gardner, si "Airport 1975". In total, actorul a aparut in peste 200 de productii de cinema si televiziune.

Nepotul actorului a declarat pentru site-ul de stiri mondene TMZ ca actorul veteran se afla intr-o stare proasta de sanatate inca de la moartea sotiei sale, Joan, survenita in urma cu mai mult de un an si ca era internat inca de luna trecuta intr-un azil pentru a primi ingrijirile necesare. Acesta a facut parte din infanteria SUA in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial obtinand mai multe decoratii, iar in anii 1950 a lucrat la Serviciul Radio si de Televiziune al Fortelor Armate SUA, inainte de a se multa la Hollywood. Actorul cu o inaltime de 1,93 metri a devenit cunoscut datorita filmelor in care juca roluri de baieti duri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro