A murit cel mai ambitios alergator din Romania. In urma unui accident, Mosion a stat in coma peste doua saptamani

A murit cel mai ambitios alergator din Romania. In urma unui accident, Mosion a stat in coma peste doua saptamani

El spunea ca s-a apucat de alergat la varsta de 52 de ani, vindecandu-se prin sport si prin miscare de o boala de plamani. Aradeanul a mai spus ca participarea la concursuri este si o ocazie de socializare si de a se simti tanar.

acum 59 luni (22 Jun 2015)

Nu a ratat nici un concurs organizat in tara noastra, desi a inceput sa practice serios atletismul cand implinise 60 de ani.

In ziua de 24 mai,un motociclist maghiar l-a accidentat pe drumul de centura al Aradului. De atunci si pana in 12 iunie a fost in coma, in aceeasi zi a decedat. Printre evenimentele la care a participat a fost Maratonul Zapezii de la Rasnov.

El a participat la proba de semi-maraton, care a masurat 21 de kilometri. Maratonul Zapezii este unic in Europa pentru ca se alearga in conditii de iarna, la temperaturi negative, pe zapada, punand la incercare rezistenta sportivilor. El spunea ca s-a apucat de alergat la varsta de 52 de ani, vindecandu-se prin sport si prin miscare de o boala de plamani. Aradeanul a mai spus ca participarea la concursuri este si o ocazie de socializare si de a se simti tanar. Nascut la Tulcea a devenit aradean dupa ce a facut armata in orasul de pe Mures. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro