A mintit cu sange rece! Maria Sarapova a fost data de gol chiar de compatriotii sai, in scandalul de dopaj in care e implicata

A mintit cu sange rece! Maria Sarapova a fost data de gol chiar de compatriotii sai, in scandalul de dopaj in care e implicata

Pusa la zid de lumea sportului, Maria Sarapova a reactionat cu tupeu si a declarat ca nu a trisat, motivand ca nu a stiut de interzicerea medicamentului pe care il lua, din cauza faptului ca informatia a fost ascunsa intr-un mail care mai continea zeci de alte lucruri.

acum 43 luni (20 Mar 2016)

Pusa la zid de lumea sportului, Maria Sarapova a reactionat cu tupeu si a declarat ca nu a trisat, motivand ca nu a stiut de interzicerea medicamentului pe care il lua, din cauza faptului ca informatia a fost ascunsa intr-un mail care mai continea zeci de alte lucruri. declaratiile sale contravin cu ceea ce sustin oficialii WTA, care au spus ca au informat-o de cinci ori cu privire la interzicerea Meldoniumului. seful Agentiei Anti-doping din Rusia, Iulia Mirosnikov, afirmand la postul de radio Russia 24 ca lucrurile nu stau deloc asa cum le prezinta Maria. "Forul pe care il conduc a avertizat-o pe Sarapova cu privire la interzicerea Meldoniumului.

Asadar nu doar WTA a informat-o pe Sarapova cu privitr la interzicerea Meldoniumului, ci si Agentia Anti -Doping de la Moscova. Cu toate acestea, ea a continuat sa ia substanta interzisa pana a fost depistata la un control la Australian Open.

Adversare dificile pentru Halep la turneul de la Miami. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro