A luat amenda dupa ce a injurat un partid pe Facebook. Un deputat a sesizat Politia

A luat amenda dupa ce a injurat un partid pe Facebook. Un deputat a sesizat Politia

In luna martie a anului in curs, Calin Lucian Farcas (38 de ani), fost manager al echipei de fotbal Gloria Bistrita, posta pe pagina sa de Facebook un text in care sustinea, folosind cuvinte injurioase, ca PSD ar fi facut o petrecere de Ziua Femeilor, din bani publici, in Bistrita.

acum 42 luni (8 May 2017)

In luna martie a anului in curs, Calin Lucian Farcas (38 de ani), fost manager al echipei de fotbal Gloria Bistrita, posta pe pagina sa de Facebook un text in care sustinea, folosind cuvinte injurioase, ca PSD ar fi facut o petrecere de Ziua Femeilor, din bani publici, in Bistrita. O luna si jumatate mai tarziu, barbatul a primit acasa un proces verbal prin care era instiintat ca a fost amendat cu 200 de lei pentru postarea respectiva.

"La data de 17 martie, Politia Municipiului Bistrita a primit o sesizare de la o formatiune politica, in urma careia au fost efectuate verificari, au fost audiati martori, iar dupa finalizarea cercetarilor s-au luat masurile legale care se impun, fiind sanctionata o persoana pentru incalcarea art. 2 din Legea 61/1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala", precizeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud, Crina Sirb. Nu este vorba despre suma, suma este una mica, modica, nu asta ma deranjeaza, ma deranjeaza faptul ca in Romania zilei de astazi nu mai poti sa iti exprimi liber gandirea sau convingerea ta", a comentat amenda primita Calin Lucian Farcas.

Sesizarea a fost facuta de deputatul si vicepresedintele PSD Bistrita Nasaud Daniel Suciu, care spune ca a apelat la Politie, dupa ce mai multi colegi de-ai sai s-au simtit lezati de postarea lui Calin Lucian Farcas. Au venit cel putin 10 persoane care au auzit si au citit si care au spus: noi am platit, cum adica ne-am dus noi nevestele pe bani publici? Va mai recomandam: Politia locala este in conflict de interese daca ne amendeaza cand o criticam pe Facebook Amenda de 900 de lei pentru timisoreanul care a pus pe Facebook fotografiile cu masinile parcate ilegal de Politia Locala ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro