A intretinut relatii sexuale cu o copila de 13 ani pana a lasat-o insarcinata, apoi a fugit din tara

A intretinut relatii sexuale cu o copila de 13 ani pana a lasat-o insarcinata, apoi a fugit din tara

Cosmin Florian Preda (24 de ani) a primit opt luni de inchisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor, Curtea de Apel Galati pronuntand decizia definitiva in acest caz pe 27 septembrie. "Avand in vedere varsta minorei, raportata la sarcina de 20 de saptamani, s-a concluzionat ca aceasta a ramas insarcinata anterior implinirii varstei de 14 ani (minora este nascuta in iunie 2002 ), iar conform declaratiei sale, data in prezenta reprezentantului institutiei si a avocatului numit din oficiu, a rezultat faptul ca inculpatul Cosmin Florian Preda este tatal copilului, fiind, totodata, singurul barbat cu care a intretinut relatii sexuale in perioada ianuarie - februarie 2016", a detaliat procurorul de caz in rechizitoriu.

acum 66 luni (28 Sep 2017)

Cosmin Florian Preda (24 de ani) a primit opt luni de inchisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor, Curtea de Apel Galati pronuntand decizia definitiva in acest caz pe 27 septembrie. Tanarul a fost pus sub acuzare dupa ce a profitat de naivitatea unei fetite de 13 ani, R.S., si a intretinut in mai multe randuri raporturi sexuale cu aceasta in perioada ianuarie-februarie 2016.

"Avand in vedere varsta minorei, raportata la sarcina de 20 de saptamani, s-a concluzionat ca aceasta a ramas insarcinata anterior implinirii varstei de 14 ani (minora este nascuta in iunie 2002 ), iar conform declaratiei sale, data in prezenta reprezentantului institutiei si a avocatului numit din oficiu, a rezultat faptul ca inculpatul Cosmin Florian Preda este tatal copilului, fiind, totodata, singurul barbat cu care a intretinut relatii sexuale in perioada ianuarie - februarie 2016", a detaliat procurorul de caz in rechizitoriu.

Fetita de 13 ani a incercat sa ascunda sarcina cand a revenit la locuinta de tip familial, dar aceasta era evidenta, astfel ca asistentii maternali au anuntat Politia. "La momentul revenirii in apartamentul de tip familial, persoana vatamata nu prezenta urme vizibile de violenta pe corp si nu era timorata, iar odata cu dezvoltarea sarcinii a incercat sa o ascunda, solicitand absorbantele care erau asigurate de institutie, insa le ascundea sau le imbiba cu cerneala de culoare rosie. Fiind audiat, Cosmin Florian Preda a declarat ca a cunoscut-o pe persoana vatamata inca de cand avea varsta de noua ani si locuia in apartamentul de tip familial, fiind protector cu ea, dar pe parcurs au dezvoltat o relatie afectiva, ulterior intretinand relatii sexuale", se precizeaza in actul de acuzare.

Cosmin Florian Preda a vizitat-o pe minora la centrul maternal unde fusese internata si a dat o declaratie in care recunoaste ca este tatal copilului si isi ia obligatia sa se casatoreasca cu ea can... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro