A inceput vanatoarea de la Balc. Milionarii Europei iau la tinta mistretii lui Ion Tiriac

A inceput vanatoarea de la Balc. Milionarii Europei iau la tinta mistretii lui Ion Tiriac

Proprietarul companiei producatoare de autoturisme de lux Porsche, primarul din Monte Carlo, Georges Marsan, si designerul brand-ului Cartier, Alfred Baumhauer, sunt cativa dintre invitatii lui Ion Tiriac la vanatoarea de mistreti. Domeniul de la Balc se intinde pe 150 de hectare si a devenit cunoscut in anul 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase, care se afla acum dupa gratii.

acum 93 luni (19 Dec 2015)

Proprietarul companiei producatoare de autoturisme de lux Porsche, primarul din Monte Carlo, Georges Marsan, si designerul brand-ului Cartier, Alfred Baumhauer, sunt cativa dintre invitatii lui Ion Tiriac la vanatoarea de mistreti. Printul Dimitrie Sturza, nelipsit in ultimii ani de la traditionala vanatoare, a declarat ca vremea este numai buna pentru asa ceva. Intrebat de jurnalisti daca este adevarat ca aceasta ar fi ultima partida de vanatoare organizata de Ion Tiriac, Sturza a afirmat: "Ar fi pacat. S-ar pierde peste 200 de locuri de munca, dar cel mai bine intrebati-l pe domnul Tiriac".

La fel ca si anul trecut, pe domeniul de la Balc au ajuns si aparatorii animalelor. Acestia au ajuns in fata domeniului detint de cel mai bogat roman, si au apelat numarl de urgenta 112 anuntand abuzul asupra animalelor.

In urma cu patru ani, manifestantii au ales sa joace tenis in fata domeniului omului de afaceri roman, iar in urma cu doi ani au ridicat in aer un balon cu mesajul "Stop Killing. Protestatarii i-au cerut omului de afaceri sa faca din "Balc Arena Killing" "Balc Arena Tennis".

Pregatirile au inceput de cateva zile, zeci de localnici fiind tocmiti pe post de bucatari si personal de serviciu. Domeniul de la Balc se intinde pe 150 de hectare si a devenit cunoscut in anul 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase, care se afla acum dupa gratii. Prima vanatoare de la Balc a avut loc in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

Va mai recomandam:

Pregatiri pentru masacrul de la Balc. Ce miliardari din Europa participa in 2015 la partidele de vanatoare ale lui Ion Tiriac ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro