A inceput sezonul nuntilor romilor din Timisoara: masinile eclipseaza miresele. Explicatia specialistilor: "Isi demonstreaza statutul si puterea"

A inceput sezonul nuntilor romilor din Timisoara: masinile eclipseaza miresele. Explicatia specialistilor:

Hainele invitatilor sunt de ultimul racnet, cumparate de cele mai renumite firme, ori comandate de cunoscute case de moda. Masinile de lux au putut fi vazute atat pe strazile din fata vilelor de unde au plecat nuntasii, cat si in parcarea de la CRAFT. Printre bolizii expusi s-au remaract trei Lamborghini: unul model Huricane, care poate fi cumparat cu 230.000 de lire sterline, cu motor V12, care poate atinge 330 kilometri pe ora, unul Gallardo, care costa intre 180.000 si 230.000 de lire sterline, si un Murcielago, care se gaseste la preturi intre 160.000-320.000 de euro.

acum 104 luni (6 Aug 2015)

Romii bogati, numiti in Timisoara si "tigani de matase", marea lor majoritate cetateni germani, francezi, spanioli, italieni, belgieni sau ai altor state occidentale, revin acasa in perioda verii. Este si momentul din in care rivalitatea dintre familiile de romi este reglata prin etalarea bogatiilor. Multi cetateni, reprezentanti ai majoritati, sunt deranjati de nuntile lor, dar in special de luxul aratat.

Hainele invitatilor sunt de ultimul racnet, cumparate de cele mai renumite firme, ori comandate de cunoscute case de moda. Acestea transforma orasul intr-un veritabil salon auto, de unde nu lipsesc cele mai noi modele, care au fost puse in vanzare in 2015.

Ministrul de Finante a luat-o pe Iasmina

Ultima nunta de fite a avut loc miercuri, in sanul cunoscutelor familii Carpaci si Ionelas. Si-au unit destinele nepotul lui Gado Carpaci, Marco, supranumit Ministrul de Finante, cu Iasmina, nepoata lui Ionel Sadner, unul din cei mai bogati romi din Timisoara. Evenimentul a avut loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara (CRAFT), tocmai pentru a nu mai deranja locuitorii care stau in zonele cu vilele romilor.

Forte de ordine impresionante au fost desfasurate in zona. O duba plina cu trupele de interventie a Jandarmeirie, una cu echipa de interventie rapida a Politiei Locale, Politia Rutiera s-a aflat pe strazi pentru a dirija traficul pe unde avea sa treaca alaiul.

Muzica de la petercere a fost asiugurata de cei mai cunoscuti manelisti din Romania, Nicolae Guta si Florin Salam.

Salonul auto de la Timisoara

Daca doamnele si-au etalat rochiile scumpe, barbatii au venit cu bolizii de lux. Are 700 de cai putere, atunge viteza de la 0 la 100 de kilometri in 3,4 secunde. Fuge cu 343 de kilometri pe ora. Dar nu e vorba de bani, nici nu m-a interesat acest lucru. Am semnat niste documente si am luat-o", a spus unul din proprietarii u... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro