A inceput sedinta CSAT, la Palatul Cotroceni. Programul de dezvoltare si dotare a Armatei si cumpararea de corvete multifunctionale, pe agenda reuniunii

UPDATE: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a inceput pe agenda reuniunii aflandu-se programul de inzestrare a Armatei si mandatul Romaniei la summit-ul NATO de la Bruxelles.

acum 42 luni (21 Mar 2017)

UPDATE: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a inceput pe agenda reuniunii aflandu-se programul de inzestrare a Armatei si mandatul Romaniei la summit-ul NATO de la Bruxelles. Pe agenda intrunirii se regaseste si programul de dezvoltare si dotare a Armatei si mandatul Romaniei la summit-ul NATO de la Bruxelles.

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CSAT sunt incluse subiecte referitoare la stadiul indeplinirii, in anul 2016, a Programului privind transformarea, dezvoltarea si inzestrarea Armatei Romaniei pana in anul 2026 si in perspectiva; activitatea desfasurata de catre institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale in anul 2016 si principalele obiective pentru anul 2017; activitatea desfasurata de catre Consiliul Operativ de Securitate Cibernetica in anul 2016; activitatea desfasurata de Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO) in anul 2016 si Planul de activitate pentru anul 2017.

La intrunire, membrii CSAT vor stabili si mandatul Romaniei pentru Summit-ul NATO de la Bruxelles, care va avea loc in luna mai.

Membrii CSAT vor analiza si activitatea desfasurata de catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii in anul 2016, precum si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro