A fost retinut taximetristul reclamat ca a agresat o tanara in Capitala

A fost retinut taximetristul reclamat ca a agresat o tanara in Capitala

Agresorul are 35 de ani si a doua zi dupa atac si-a dat demisia de la firma de taximetrie la care lucra Taximetristul care la sfarsitul lunii trecute a rapit o studenta de 23 de ani pe care a incercat s-o agreseze sexual a fost retinut, luni seara, de politistii bucuresteni. Mai multe stiri pe aceeasi tema: Cazul tinerei care a reclamat ca a fost agresata de un taximetrist din Capitala face obiectul unei anchete a Politiei Politistii bucuresteni au demarat o ancheta dupa ce o tanara in varsta de 23 de ani a reclamat faptul ca, in dimineata zilei de sambata, un sofer de taxi i-ar fi luat telefonul mobil si geanta si i-ar fi propus sa intretina raporturi sexuale.

acum 111 luni (10 Mar 2015)

Dosar Politistii Sectiei 21 au reusit sa-l captureze pe barbatul care la sfarsitul lunii trecute a rapit o tanara, a dus-o la Lacul Morii si a incercat s-o violeze. Agresorul are 35 de ani si a doua zi dupa atac si-a dat demisia de la firma de taximetrie la care lucra

Taximetristul care la sfarsitul lunii trecute a rapit o studenta de 23 de ani pe care a incercat s-o agreseze sexual a fost retinut, luni seara, de politistii bucuresteni. Potrivit anchetatorilor, barbatul are 35 de ani si nu are entecedente penale. Din ancheta a reiesit ca barbatul nu mai activeaza acum ca taximetrist", au explicat politistii Sectiei 21 care l-au capturat.

Dupa ce a fost dus la sediul sectiei, studenta de 23 de ani a fost chemata pentru a-l identifica. La un moment dat a si precizat ca ii era frica de faptul ca nu l-ar mai putea recunoaste".

In timpul anchetei, taximetristul si-a recunoscut in parte vina, drept urmare in cursul zilei de ieri, anchetatorii l-au dus pe campul de la Lacul Morii unde a dus-o pe tanara pentru a o viola.

Tanara si-a publicat povestea pe Facebook

Cazul studentei rapite a devenit cunoscut dupa ce, pe 4 martie, pe pagina de Facebook a Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA a postat pe pagina de Facebook o marturie a tinerei aceasta a povestit teribila experienta prin care a trecut.

"Am urcat in taxi fericita si sperand ca voi ajunge repede, eram obosita si somnoroasa. Cand am ajuns aproape de casa, am scos 100 de lei si am intrebat cat ii datorez. Taximetristul a spus ca nu are marunt si am ras spunand ca nu pot plati cu cardul. Spunea ca trebuie sa schimbam banii sau sa gasim un bancomat, iar in loc sa opreasca la non-stop, a apasat pe acceleratie", se arata in postarea de pe Facebook.

Aceasta continua spunand ca nu mai stia exact pe unde a mers cu masina, ci doar ca la un moment dat ar fi ajuns pe un camp langa Lacul Morii. Atunci a spus ca vr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro