A fost prins ucigasul din Slatina care a ucis-o pe sotia patronului sau. Barbatul s-a razbunat ca fusese concediat

A fost prins ucigasul din Slatina care a ucis-o pe sotia patronului sau. Barbatul s-a razbunat ca fusese concediat

In cursul zilei de astazi, el va fi mutat la Spitalul Judetean din Slatina, unde va fi audiat de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. Reamintim ca, vineri seara, in jurul orelor 20.00, pompierii au fost cei care au facut macabra descoperire intr-un apartament de pe strada Teiului din Slatina, in zona Scolii de Politie.

acum 110 luni (4 Apr 2015)

Barbatul se numeste Eugen Fana, are 42 de ani, si este insurat, tata al unui copil. El a fost depistat sambata dimineata de o patrula de politisti din judetul Valcea, pe raza acestui judet. Barbatul, dupa ce, vineri seara, a ucis-o pe sotia patronului sau in propriul lor apartament din Slatina si l-a inchis pe fiul lor minor de sapte ani intr-o alta camera, a parasit locul crimei la bordul autoturismului patronului sau, luand cheile apartamentului cu el.

De mentionat ca, in momentul in care a fost oprit de politisti in trafic in judetul Valcea in aceasta dimineata, barbatul a incercat sa se sinucida inghitind o substanta otravitoare, dar politistii au apucat sa-l transporte rapid la Spitalul Judetean din Rm. In cursul zilei de astazi, el va fi mutat la Spitalul Judetean din Slatina, unde va fi audiat de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Reamintim ca, vineri seara, in jurul orelor 20.00, pompierii au fost cei care au facut macabra descoperire intr-un apartament de pe strada Teiului din Slatina, in zona Scolii de Politie. Femeia, in varsta de 37 de ani, pe nume Nela Micli, a fost gasita in sufragerie, prezentand cinci plagi injunghiate in zona gatului si toracelui. Politistii au putut rezolva rapid cazul prin stabilirea identitatii autorului crimei datorita fiului minor al mamei ucise, care a fost lasat in viata de criminal, acesta inchizandu-l pe copil intr-o camera alaturata din apartament.

Mai puteti citi pe acelasi subiect:

VIDEO Crima la Slatina: femeie gasita injunghiata intr-o camera, fiul minor gasit incuiat in camera vecina

VIDEO Un tata si-a spanzurat propriile fetite, apoi s-a sinucis ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro