A fost prins fugarul care a rasturnat o masina a Politiei cu tot cu echipaj, dupa o urmarire ca-n filme

A fost prins fugarul care a rasturnat o masina a Politiei cu tot cu echipaj, dupa o urmarire ca-n filme

Retinut pentru 24 de ore Tanarul a fost condus marti la sediul Politiei Municipiului Pitesti pentru audieri, iar in urma administrarii probatoriului, acesta a fost retinut, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva Reamintim ca pe 19 noiembrie, un echipaj de la sectia de politie rurala Poiana Lacului a vrut sa opreasca in trafic masina condusa de un sofer depsre care politistii aveau informatii ca nu detine permis de conducere.

acum 48 luni (5 Dec 2017)

Doua saptamani l-au cautat politistii argeseni pe Alexandru Barbu, barbatul care, pe 19 noiembrie, dupa o urmarire ca-n filme, cu focuri de arma, a lovit masina Politiei si a accidentat doi agenti, la Vedea, in judetul Arges.

Barbatul este acuzat de savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere fara permis si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

"Tanarul este banuit ca, in ziua de 19 noiembrie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vedea, fara a detine permis de conducere, ar fi fost implicat intr-un un accident de circulatie, in urma caruia un echipaj al Sectiei de Politie Rurala Poiana Lacului a fost avariat si doi politisti au fost raniti usor", arata IJP Arges.

Retinut pentru 24 de ore

Tanarul a fost condus marti la sediul Politiei Municipiului Pitesti pentru audieri, iar in urma administrarii probatoriului, acesta a fost retinut, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva

Reamintim ca pe 19 noiembrie, un echipaj de la sectia de politie rurala Poiana Lacului a vrut sa opreasca in trafic masina condusa de un sofer depsre care politistii aveau informatii ca nu detine permis de conducere.

De aici, totul a luat o turnura demna de un scenariu de film.

Cand masina Politiei a intrat in depasirea autoturismului condus de soferul urmarit, pentru a-l avertiza sa opreasca pe dreapta, individul a tras brsc de volan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro