A fost prins criminalul fostului primar din comuna Lunca Muresului, omorat cu opt lovituri de cutit

A fost prins criminalul fostului primar din comuna Lunca Muresului, omorat cu opt lovituri de cutit

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 decembrie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, cu sprijinul politistilor Directiei de Investigatii Criminale, Directiei Operatiuni Speciale si ai Institutului National de Criminalistica din cadrul Politiei Romane, au identificat un barbat, de 58 de ani, din Lunca Muresului, banuit de comiterea infractiunii de omor, din data de 27 noiembrie a.c., a carei victima a fost un barbat, de 64 ani, din aceeasi localitate.

acum 43 luni (11 Dec 2016)

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 decembrie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, cu sprijinul politistilor Directiei de Investigatii Criminale, Directiei Operatiuni Speciale si ai Institutului National de Criminalistica din cadrul Politiei Romane, au identificat un barbat, de 58 de ani, din Lunca Muresului, banuit de comiterea infractiunii de omor, din data de 27 noiembrie a.c., a carei victima a fost un barbat, de 64 ani, din aceeasi localitate. Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Alba care a luat, fata de acesta, masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. Ioan Rusu a fost ucis in noaptea de 26/27 noiembrie 2016 cu opt lovituri de cutit, dintre care patru in zona gatului. Ioan Rusu a fost gasit decedat cu gatul taiat in dimineata zilei de 27 noiembrie langa masina personala, un autoturism Dacia Duster. Dupa ce a plecat de la conducerea primariei s-a ocupat de cultivarea pamantului, Ioan Rusu fiind si presedintele asociatiei cultivatorilor de sfecla de zahar din Alba. Victima a plecat de acasa de sambata dupa-amiaza (26 noiembrie) pentru a duce o suma de bani la cineva. Ioan Rusu a fost omorat cu opt lovituri de cutit Zona in care a fost gasit cadavrul barbatului, este un drum la marginea comunei, la mica departare de dispensarul din localitate, cale de acces catre o moara, cu activitate doar vinerea, intr-un camp. In 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la functia de primar.

Cititi si: Crima din gelozie, una din pistele luate in calcul in cazul uciderii fostului primar din Alba Audieri maraton in cazul uciderii fostului primar din Alba. Autopsia a stabilit moarte violenta cu 8 lovituri de cutit Fostul primar al comunei Lunca Muresului din Alba, gasit mort cu gatul taiat langa masina personala ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro