A fost capturat tanarul fara permis care a ucis doi copii in Galati. Se ascundea in Italia, dar a fost turnat de prieteni

A fost capturat tanarul fara permis care a ucis doi copii in Galati. Se ascundea in Italia, dar a fost turnat de prieteni

Politistii galateni au confirmat faptul ca Ivanciu Corcioveiu, autorul gravului accident de circulatie din 6 septembrie, din localitatea Foltesti (judetul Galati), soldat cu moartea a doi copii, de opt, respectiv noua ani, a fost prins in Italia. Se pare ca numitii Costel si Alexandru Vieru (care joi seara au fost audiati si au primit mandate de arest la domiciu pentru cate 60 de zile), au condus masina cu care Ivanciu Corcioveiu a iesit din tara, cu un act de identitate ce nu-i apartinea.

acum 47 luni (16 Sep 2016)

Politistii galateni au confirmat faptul ca Ivanciu Corcioveiu, autorul gravului accident de circulatie din 6 septembrie, din localitatea Foltesti (judetul Galati), soldat cu moartea a doi copii, de opt, respectiv noua ani, a fost prins in Italia.

Tanarul de 23 de ani se afla deja in custodia politistilor si urmeaza sa fie adus in tara in zilele urmatoare pentru confirmarea mandatului de arestare care a fost emis in lipsa de catre Judecatoria din Targu Bujor.

Este interesant ca Ivanciu Corcioveiu a fost prins de-abia dupa ce anchetatorii i-au retinut pe doi dintre prietenii lui, ce au fost, de fapt, complicii care l-au ajutat sa fuga in Italia.

Se pare ca numitii Costel si Alexandru Vieru (care joi seara au fost audiati si au primit mandate de arest la domiciu pentru cate 60 de zile), au condus masina cu care Ivanciu Corcioveiu a iesit din tara, cu un act de identitate ce nu-i apartinea.

In prima faza, cei doi complici (retinuti de procurori in 14 septembrie) au fost dusi in fata instantei la Targu Bujor cu propunerea de arestare preventiva, insa judecatorii l-au aplicat o masura mai blanda deoarece au luat in calcul faptul ca Alexandru si Costel Vieru au cooperat cu anchetatorii, oferind detalii importante pentru prinderea lui Corcioveiu de catre carabinieri.

Va reamintim ca Ivanciu Corcioveiu a omorat doi copiii, de opt, respectiv noua ani, in seara zilei de 6 septembrie.

Ivanciu, care nu are permis de conducere (nu a avut niciodata) conducea o masina puternica (Alfa Romeo GT) cu o viteza foarte mare, estimata de martori la aproape 200 de kilometri la ora, moment in care a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si i-a ucis pe cei doi copii.

Martorii au mai afirmat ca la fata locului mai era o masina, cu care se pare ca soferul ucigas se intrecea pe sosea, in ceea ce se numeste, in limbajul per... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro