A fost botezat bebelusul abandonat de mama in curtea Spitalului Judetean Buzau. Cine sunt nasii

A fost botezat bebelusul abandonat de mama in curtea Spitalului Judetean Buzau. Cine sunt nasii

Cea care l-a adus pe lume ii pusese in cosuletul caruciorului si un biberon cu lapte dar si o scrisoare medicala de la externarea din spital dar nu s-a gandit ca micutul poate ingheta de frig pana il gaseste cineva.

acum 28 luni (12 Dec 2017)

Botezul a avut loc chiar astazi, 12 decembrie 2017, la biserica din curtea Spitalului Judetean Buzau. Micutul Nicholas Razvan a venit pe lume la Maternitatea din Buzau pe 3 noiembrie. Saptamana trecuta, vineri, mama sa a decis ca nu-l mai poate ingriji si l-a lasat invelit intr-o patura asezat intr-un carucior, intre masinile din parcarea spitalului judetean. Cea care l-a adus pe lume ii pusese in cosuletul caruciorului si un biberon cu lapte dar si o scrisoare medicala de la externarea din spital dar nu s-a gandit ca micutul poate ingheta de frig pana il gaseste cineva. Povestea micutului abandonat, ultimul nascut, a impresionat oamenii cu suflet din Buzau care au luat legatura cu asistentele din spital si s-au interesat de starea baiatului. Astazi au mers in numar mare la biserica din incinta unitatii spitalicesti si l-au crestinat pe bebelus. Cea care a avut initiativa si-a asumat si rolul de mama si l-a scos pe bebelus in haine noi, din sectia de pediatrie.

Cea care l-a primit in brate dupa ce bebelusul a fost scos din cristelnita este la randul ei mamica si marturiseste cu emotie ca va avea grija ca lui Nicholas sa nu-i lipseasca nimic. Fiti siguri ca toti suntem azi aici, daca nu prezenti fizic, macar cu sufletul, si vom fi mereu alaturi de cel mic", a spus Gabriela Barbu, nasa lui Nicholas. In zilele viitoare, Nicholas va fi preluat de Protectia Copilului si va ajunge la un asistent maternal profesionist, care mai are in grija un frate al bebelusului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro