A fost ales un nou primar in Constanta

Intrebat dacă vor exista schimbări in cadrul Primăriei, Făgădău a răspuns: "Schimbările nu vor fi bruște, radicale, orașul are nevoie de continuitate, constănțenii trebuie să simtă că trăiesc intr-un oraș sigur, intr-un oraș cu perspective și in momentul de față principala noastră preocupare este aceea de a gestiona prezentul și de a creiona viitorul". Decebal Făgădău, in varstă de 42 de ani, de profesie economist, este viceprimar al municipiului Constanța din anul 2009, iar inainte de a ocupa această funcție a fost director al Complexului Muzeal și de Științe ale Naturii Constanța.

acum 100 luni (8 Jun 2015)

Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a fost ales, luni, să exercite atribuțiile de primar al oraşului, după demisia lui Radu Mazăre, informează Mediafax.

Consilierii au avut de ales intre viceprimarii Decebal Făgădău și Gabriel Stan, votul fiind secret.

Decebal Făgădău a declarat jurnaliștilor, la finalul ședinței Consiliului Local Constanţa, că dorește ca mandatul său de primar interimar să fie unul cu vorbe puține, dar cu fapte multe. Imi doresc să am o colaborare excelentă atat cu Consiliul Local, cu Executivul municipalității, și de asemenea voi deschide o relație cu tot ceea ce inseamnă viața Constanței. Constănțenilor le transmit un mesaj de incredere, un mesaj de siguranță in ceea ce privește atat viața orașului, din toate punctele de vedere, și cred că impreună putem, intr-un an, să schimbăm multe lucruri in bine", a afirmat Decebal Făgădău.

Intrebat dacă vor exista schimbări in cadrul Primăriei, Făgădău a răspuns: "Schimbările nu vor fi bruște, radicale, orașul are nevoie de continuitate, constănțenii trebuie să simtă că trăiesc intr-un oraș sigur, intr-un oraș cu perspective și in momentul de față principala noastră preocupare este aceea de a gestiona prezentul și de a creiona viitorul".

Consilierii locali trebuie să aleagă in următoarea ședință un alt viceprimar care să preia responsabilitățile avute de Decebal Făgădău.

Decebal Făgădău, in varstă de 42 de ani, de profesie economist, este viceprimar al municipiului Constanța din anul 2009, iar inainte de a ocupa această funcție a fost director al Complexului Muzeal și de Științe ale Naturii Constanța.

Conform celei mai recente declarații de avere, din iunie 2014, Decebal Făgădău deține impreună cu soția sa un apartament in Constanța cumpărat in 2006. De asemenea, soția sa a moștenit, in 2013, nouă la sută dintr-un teren de 1.000 metri pătra... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro