A doua zi in strada pentru unionisti, dupa o noapte in cort; liderul lor anunta "adunare generala" la ora 16.00

A doua zi in strada pentru unionisti, dupa o noapte in cort; liderul lor anunta

Simion a mai detaliat si programul zilei de azi: in jurul pranzului, reprezentantii unionistilor vor incepe un periplu pe la sediile partidelor: la ora 12.00 se vor intalni cu cei de la PMP, la 13.00 vor fi la sediul ALDE iar la 17.00 vor dialoga cu reprezentatii Uniunii Salvati Romania.

acum 83 luni (23 Oct 2016)

UPDATE Liderul Platformei Unioniste "Actiunea 2012", George Simion, are programate intalniri cu reprezentanti ai partidelor parlamentare. De la ora 12.00, George Simion discuta cu delegatia PMP, alcatuita din Traian Basescu, Eugen Tomac si Dorel Onaca. La ora 13, liderul Platformei Unioniste "Actiunea 2012" va fi primit de catre Daniel Constantin.

La sediul central al PSD, unionistii vor fi primiti la ora 14, de catre senatorul Ecaterina Andronescu. Ultimele doua intalniri, sunt programte cu USR si PRU de la ora 17, respectiv 18.

La ora 10, George Simion a mers si la sediul central al PNL, din Aleea Modrogan, insa liderii liberali nu erau prezenti in sediu.

George Simion, liderul grupului de tineri ramasi peste noapte in Piata Universitatii, a venit cu explicatii cu privire la provenienta corturilor, intrucat pe retelele de socializare s-a pus intrebarea cum se face ca acestea sunt identice?

"Pe un drum anevoios (prima oara au ajuns la Iasi, api la noi la sediu), le-am primit si am zis ca, in afara de marsul clasic vom face si un sit-in (asta e cuvantul de prin vest) la Universitate. Iata veni ziua marsului, iata-ne pe noi intr-o coloana mare, doar ca jandarmii (sau altii care comanda jandarmii - si nu ma refer la Ciolos!) au avut alte planuri. Simion a mai detaliat si programul zilei de azi: in jurul pranzului, reprezentantii unionistilor vor incepe un periplu pe la sediile partidelor: la ora 12.00 se vor intalni cu cei de la PMP, la 13.00 vor fi la sediul ALDE iar la 17.00 vor dialoga cu reprezentatii Uniunii Salvati Romania.

Reprezentantii catorva asociatii de revolutionari si-au declarat sprijinul fata de ideea unionista si au anuntat ca revolutionarii se alatura manifestatiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro