A doua zi de greva la Opera. Ministrul schimba iar directorul

A doua zi de greva la Opera. Ministrul schimba iar directorul

Oamenii care isi cumparasera bilete au intrat in sala de spectacole si au vorbit cu artistii Pe fondul protestelor de la Opera Nationala din Bucuresti, ministrul Culturii il demite, din nou, pe George Calin, de la conducerea institutiei.

acum 89 luni (22 Apr 2016)

Oamenii care isi cumparasera bilete au intrat in sala de spectacole si au vorbit cu artistii

Pe fondul protestelor de la Opera Nationala din Bucuresti, ministrul Culturii il demite, din nou, pe George Calin, de la conducerea institutiei.

Aseara, veniti pentru a se delecta cu "Falstaff", iubitorii muzicii verdiene au avut surpriza sa constate ca locurile in sala erau ocupate de angajatii institutiei, iar cortina era lasata. Pentru a doua oara consecutiv, ultima opera compusa de Giuseppe Verdi a fost anulata, artistii continuand greva declansata miercuri. La fel ca miercuri seara, spectatorii au intrat in sala de spectacole, alaturi de artistii protestatari. Nu ni s-a comunicat nimic, nici de la minister si nici din partea conducerii nu a vorbit nimeni cu noi. Eu nu am spectacol in aceasta seara, dar am avut o tentativa de a le spune colegilor sa tina reprezentatia. A fost insa un refuz colectiv de a canta", a explicat dirijorul Tiberiu Soare pentru EVZ, putin dupa 19.00, ora de incepere a spectacolului. Citeste si:

+Politistii de la Rutiera din Reghin au investit spagile in firmele

+De ce este SCUMP CURENTUL ELECTRIC. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro