A doua sedinta a PSD sub conducerea Rovanei Plumb. Dragnea: "Nu mai am vesti cu privire la starea de sanatate a lui Ponta". Gabriel Oprea a venit la sedinta

A doua sedinta a PSD sub conducerea Rovanei Plumb. Dragnea:

UPDATE Rovana Plumb, la finalul sedintei: PSD il sustine pe presedintele si premierul Victor Ponta caruia ii ureaza sanatate si asteapta sa revina dupa perioada de recuperare. Intrebat care este ordinea de zi a sedintei de astazi, Dragnea, care nu mai detine o functie de conducere in PSD, a raspuns: "Nu stiu.

acum 76 luni (6 Jul 2015)

UPDATE Rovana Plumb, la finalul sedintei: PSD il sustine pe presedintele si premierul Victor Ponta caruia ii ureaza sanatate si asteapta sa revina dupa perioada de recuperare. Coalitia de la guvernare sustine Guvernul Ponta. Am luat masuri extrem de importate pentru cetateni. Situatia econmica este una stabila si Romania are de trei ori crestere economica si o colectare impresionanta facuta de ANAF. Asteptam promulgarea Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala. Romania se afla pe drumul de crestere economica si stabilitate. Nu suntem de acord sa existe o perturbare de la acest drum facut de noul PDL care doreste sa creeze instabilitate. Vom mentine legatura cu toti colegii si vom continua sa lucram. Premieurl Victor Ponta are toata sustinerea PSD si a coalitiei de guvernare. Congresul va fi stabilit de catre Comitetul Executiv National.

Despre conducerea Ministerului Transporturilor: In momentul de fata domnul Rus este la Transporturi. Saptamana aceasta se va intoarce si va reveni in toate functiile. Si altii, dar nu stim noi.

UPDATE Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, despre cheltuielile operatiei lui Ponta: Banuiesc ca le suporta domnia sa.

UPDATE Rovana Plumb: Vreau sa salut prezenta domnului Gabriel Oprea. Astazi, pe ordinea de zi, vom adopta cateva decizii in ceea ce priveste activitatea noastra pe timpul verii, cateva chestiuni organizatorice.

Rugat de Rovana Plumb sa transmita un mesaj, Gabriel Oprea a spus: Nu avem niciun mesaj in plus. Suntem in coalitia de guvernare. Avem un Guvern care guverneaza bine si se poate si mai bine. Il asteptam pe prim-ministurl Victor Ponta sa se intoarca in tara.

UPDATE Premierul interimar Gabriel Oprea, presedintele UNPR, participa la sedinta PSD.

"Nu mai am vesti cu privire la starea de sanatate. Nu s-a discutat de o demisie a lui Victor Ponta. Nu avem de unde sa stim cand se intoarce.Citeste intreg articolul pe adevarul.ro