A dat harnicia peste ei! La Giurgiu, primarul PSD asfalteaza strazile in duminica votului

Romania libera a relatat saptamana trecuta ca, in ciuda acestei promisiuni a sefului guvernului, lucrarea de aparare impotriva inundatiilor nu este gata nici pana in prezent, fapt dovedit de fotografiile noastre, dar recunoscut si de autoritati, si nu va fi gata, conform declaratiilor muncitorilor, nici pana la primavara. De altfel, la primul tur de scrutin, de pe 2 noiembrie, lucrarile la dig erau oprite, materialele de constructie fiind lasate nepazite pe camp.

acum 66 luni (16 Nov 2014)

In centrul orasului Giurgiu, condus de un primar PSD, o firma a miliardarului Ioan Nicolae a asfaltat o strada. In Teleorman, s-a lucrat la digul promis de premierul Victor Ponta si care ar fi trebuit terminat in august.

Patru utilaje lucrau de zor duminica in centrul Giurgiului, la asfaltarea unui drum. Localnicii priveau fascinati lucrarea, dar nu-i deranja ca pe mai marii orasului i-a apucat harnicia tocmai in duminica celui de al doilea tur de scrutin al prezidentialelor.

Strada asfaltata in ziua votului se afla chiar langa piata principala din Giurgiu, unde duminica dimineata au venit, ca de obicei, cei mai multi localnici. Seful de echipa, angajat al societatii Hidro Olt Alexandria, detinuta, potrivit presei locale, de miliardarul Ioan Nicolae, nu a considerat ca este vreo legatura intre cele doua chestiuni.

Muncitorii au fost scosi la munca in duminica votului si la digul din comuna Storobaneasa, din judetul Teleorman, despre care premierul Victor Ponta a promis ca va fi gata pana la finalul lui august. Romania libera a relatat saptamana trecuta ca, in ciuda acestei promisiuni a sefului guvernului, lucrarea de aparare impotriva inundatiilor nu este gata nici pana in prezent, fapt dovedit de fotografiile noastre, dar recunoscut si de autoritati, si nu va fi gata, conform declaratiilor muncitorilor, nici pana la primavara. Pe 16 noiembrie, insa, in duminica celui de al doilea tur de scrutin, doua excavatoare eliberau albia raului Teleorman, pentru a se putea turna betonul digului. "E prima duminica in care lucram, de cand am inceput aici", a recunoscut, pentru Romania libera, unul dintre muncitorii care se aflau la munca langa comuna. De altfel, la primul tur de scrutin, de pe 2 noiembrie, lucrarile la dig erau oprite, materialele de constructie fiind lasate nepazite pe camp.

Primarii din celelalte formatiuni politice nu s-au aratat la fel de interesati de scrutinul la prezidentiale, cel putin in comunele din sudul judetului ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro