A comis o crima cand era sub control judiciar pentru tentativa de omor. Ucigasul umbla cu cutitul la el, desi teoretic era monitorizat de Politie

A comis o crima cand era sub control judiciar pentru tentativa de omor. Ucigasul umbla cu cutitul la el, desi teoretic era monitorizat de Politie

Victima a ajuns la spital in stare foarte grava si a avut nevoie de cateva luni de ingrijiri medicale, iar Vasile Marian Mihai s-a ales cu un dosar penal pentru tentativa de omor, dosar care se afla in prezent pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Desi se afla sub control judiciar (judecatorii au refuzat arestarea preventiva dupa prima fapta) individul a recidivat, iar de data aceasta incidentul s-a soldat cu moartea victimei, un tanar de 32 de ani ce si-a gasit sfarsitul tot in plina strada.

acum 91 luni (23 Feb 2016)

Vasile Marian Mihai (17 ani), un tanar din localitatea galateana Suceveni, a comis o crima in noaptea de 20 spre 21 februarie 2016. Criminalul se afla, in momentul comiterii faptei, sub control judiciar, dupa ce, in 2014, pe cand avea doar 15 ani, a fost foarte aproape sa ucida un alt consatean, in varsta de 40 de ani, pe care l-a acostat si l-a batut pe strada, cu o furca.

Victima a ajuns la spital in stare foarte grava si a avut nevoie de cateva luni de ingrijiri medicale, iar Vasile Marian Mihai s-a ales cu un dosar penal pentru tentativa de omor, dosar care se afla in prezent pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati.

Desi se afla sub control judiciar (judecatorii au refuzat arestarea preventiva dupa prima fapta) individul a recidivat, iar de data aceasta incidentul s-a soldat cu moartea victimei, un tanar de 32 de ani ce si-a gasit sfarsitul tot in plina strada.

Din ceea ce spun satenii, agresorul umbla mai tot timpul inarmat cu cutit, topor sau ciomag, lucru care ar fi trebuit sa atraga reactia politistilor, mai ales ca Vasile Marian Mihai se afla sub control judiciar.

Patru lovituri mortale

In seara zilei de 20 februarie, Vasile Marian Mihai a plecat catre barul din satul Suceveni inarmat, ca de obicei, cu un cutit. Ajuns la usa barului, s-a intalnit fata in fata cu Gelu Fatu (32 ani) din Suceveni, cu care a dat mana si apoi, fara niciun avertisment, i-a aplicat patru lovituri de cutit in piept si in gat. Efectiv s-a apropiat si i-a aplicat cele patru lovituri de cutit, toate in zone vitale, fiecare fiind apta sa produca moartea", a declarat Liliana Istrate, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Mai eram cu un vecin, beam un pahar de vin cu el.

Cunoscut cu comportament violent

Toate declaratiile martorilor si cele ale procurorilor indica faptul ca ucigasul era u... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro