A aparut un nou partid extremist: Forta Nationala

A aparut un nou partid extremist: Forta Nationala

In discursul tinut, Marine Le Pen a sustinut ca UE "nu este adaptata la provocarile secolului XXI", fiind nevoie de "o alta forma de cooperare", adica de "un Consiliu al Europei imbunatatit de la Atlantic pana la Urali".

acum 55 luni (18 Apr 2016)

Forta Nationala, un partid anti-occidental, eurosceptic si extremist, a fost lansat sambata in Romania, cu ocazia conferintei internationale intitulata "Europa noastra- Europa Natiunilor".

Evenimentul a avut loc la Sinaia si la el au luat parte o serie de lideri ai partidelor, nationaliste, radicale si chiar extremiste europene, in frunte cu Marine Le Pen (foto), presedintele Frontului National din Franta. De fata au fost si actorul Florin Zamfirescu si "Stegarul Dac", reprezentanti ai Grupului pentru Romania (GPR), creat recent de Marian Munteanu. Potrivit site-ului de stiri bn24.ro, Forta Nationala va fi condusa de europarlamentarul Laurentiu Rebega, care, de altfel, a fost si gazda evenimentului. Curios, el a multumit SRI pentru ca a sprijinit organizarea evenimentului de la Casino Sinaia. "Vreau sa multumesc autoritatilor Ministerului de Interne, SRI si Primariei Sinaia. In mod deosebit vreau sa multumesc domnului colonel Daniel Croitoru de la SRI Prahova, domnului Teodor Barbulescu, comisar- sef la Politia Sinaia, domnului Adrian Iacob de la Politia Rutiera Prahova si domnului primar Vlad Oprea", a spus Rebega, citat de bn24.ro. In discursul tinut, Marine Le Pen a sustinut ca UE "nu este adaptata la provocarile secolului XXI", fiind nevoie de "o alta forma de cooperare", adica de "un Consiliu al Europei imbunatatit de la Atlantic pana la Urali". "Acesta este motivul prezentei mele aici: pentru a sustine coalitia patriotica care se reuneste in jurul proiectului din Parlamentul European si din Romania a lui Laurentiu Rebega, al carui curaj tin sa il salut. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro