A aparut cartea de bucate care arata cum poti transforma florile in delicii culinare

A aparut cartea de bucate care arata cum poti transforma florile in delicii culinare

La ele se adauga alte 10, de inspiratie mai moderna, puse la dispozitie de Jonas Schafer, un maestru bucatar din Mures, care are o pensiune in care isi rasfata clientii cu retetele respective.

acum 70 luni (10 Sep 2014)

"Ideea s-a nascut cumva natural, in urma proiectului pe care Fundatia ADEPT, impreuna cu parteneri din Bulgaria, Anglia, Slovenia si Croatia, l-a derulat. Daca ideea proiectului a fost sa constientizam publicul cu privire la importanta florilor, in special a celor de camp, ne-am gandit ca este necesar sa pastram, intr-o carte, si o parte din cultura si traditia noastra privind flori. Noi acum am uitat, dar bunicile noastre foloseau flori in bucatarie", a explicat demersul Laura Chirila, responsabilul cu marketingul si comunicarea in cadrul fundatiei, informeaza Adevarul. Primul a fost salajeanul Mircea Groza, care se implicase deja in proiect participand la Festivalul Florilor de Camp. Cartea de bucate va contine, astfel, 15 retete traditionale, prezentate de Mircea Groza. La ele se adauga alte 10, de inspiratie mai moderna, puse la dispozitie de Jonas Schafer, un maestru bucatar din Mures, care are o pensiune in care isi rasfata clientii cu retetele respective. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro