A ajuns la 150 de kg dupa ce a mancat zi de zi de la fast food, apoi a slabit 65 de kg: "Nu exista retete si medicamente minune"

A ajuns la 150 de kg dupa ce a mancat zi de zi de la fast food, apoi a slabit 65 de kg:

Crescut intr-o familie careia ii place sa povesteasca in jurul meselor imbelsugate, Daniel Zah a devenit un adevarat gurmand, fiind intodeauna mai plinut decat adolescentii de varsta sa. Ajuns, insa, student in Timisoara, departe de bucataria mamei, Daniel a devenit client fidel al magazinelor de tip fast food, hranindu-se in cea mai mare parte doar cu mancare de felul acesta, in special de la McDonald's. Asa a reusit artistul timisorean, dupa o lupta de patru ani, sa dea jos 65 de kg, ajungand acum sa cantareasca 85 de kg.

acum 43 luni (27 Apr 2016)

Crescut intr-o familie careia ii place sa povesteasca in jurul meselor imbelsugate, Daniel Zah a devenit un adevarat gurmand, fiind intodeauna mai plinut decat adolescentii de varsta sa. Ajuns, insa, student in Timisoara, departe de bucataria mamei, Daniel a devenit client fidel al magazinelor de tip fast food, hranindu-se in cea mai mare parte doar cu mancare de felul acesta, in special de la McDonald's. "Pur si simplu ma umflam", spune tanarul care ajunsese ca la putin peste 20 de ani sa cantareasca 150 de kilograme.

Membru al unei formatii de muzica Gospel, Daniel a avut o viata sociala foarte activa si niciodata nu l-a deranjat ca ia proportii. Kilogramele, parul cret si fata de copil il faceau pe tanar simpaticul trupei.

Primul semnal de alarma pentru Daniel a fost in momentul in care a simtit ca ii este tot mai greu sa mearga pe jos. Tanarul povesteste ca daca era nevoie sa mearga o statie de autobuz pe jos astepta si 40 de minute numai pentru a nu fi nevoit sa faca miscare. Intre timp am plecat intr-un turneu cu Filarmonica si mi-am propus sa mananc atat cat mananca si ceilalti. Seara am devorat o ciocolata", Daniel Zah, artist si profesor

Daniel Zah s-a ambitionat, iar in cele doua luni de turneu, mancand atat cat mancau si colegii lui, doar mancare gatita si dupa un program fix, a reusit sa dea jos 15 kg. "Mi-am dat seama ca se poate si nu este atat de greu precum se spune. Oamenii au inceput sa observe si asta m-a incurajat si mai mult", povesteste tanarul care a continuat programul de slabire cu scoaterea din alimentatie a fainoaselor. "Deja slabisem vreo 30 de kg, ma simteam mai energic si am inceput sa fac si un pic de miscare. Mergeam de la marginea orasului, de unde locuiesc eu, pana la scoala numai pe jos. Dupa un timp, cand mi-am dat seama ca pot sa fac sport am mers la sala si am inceput sa fac exercitii de stimulare a inimii (bicicleta, alergare, inot).

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro