88.000 de oameni pentru un miracol: Barcelona, sustinuta formidabil in returul cu Bilbao. Cine a luat Supercupa

88.000 de oameni pentru un miracol: Barcelona, sustinuta formidabil in returul cu Bilbao. Cine a luat Supercupa

Barcelona a fost zdorbita, vineri, de Athletico Bilbao intr-un meci care a uimit lumea fotbalului si despre care "Adevarul" a scris aici. Barcelona, sustinuta de peste 88.000 de fani pe "Camp Nou", a avut nevoie de 43 de minute ca sa puncteze prin Messi.

acum 106 luni (18 Aug 2015)

Barcelona a fost zdorbita, vineri, de Athletico Bilbao intr-un meci care a uimit lumea fotbalului si despre care "Adevarul" a scris aici.

Chiar daca Luis Enrique a spus, raspicat, ca echipa sa e capabila de a intoarce rezultatul din prima mansa, realitatea de pe teren a aratat altceva. Barcelona, sustinuta de peste 88.000 de fani pe "Camp Nou", a avut nevoie de 43 de minute ca sa puncteze prin Messi.

Dupa o faza suspecta de ofsaid in care mingea a iesit, oricum, in corner, stoperul gazdelor s-a dus amenintator spre tusier, s-a rastit la el ca un descreierat si i-a adresat o injuratura suburbana si imediat a vazut "rosu".

Iar faptul ca trupa pregatita de Luis Enrqiue are lacune mari in jocul defensiv - a incasat noua goluri in ultimele trei partide - s-a vazut in minutul 74, atunci cand Aduriz a egalat dupa o gafa mare in apararea formatiei blau-grana.

S-a terminat 1-1 pe "Camp Nou", iar Athletic Bilbao a cucerit primul trofeu dupa 31 de ani.

Pentru Barcelona urmeaza revenirea pe arena "San Mames" din Bilbao, acolo unde a fost zdrobita cu 0-4, vineri, in turul din Supercupa. De aceasta data, catalanii vor merge la Bilbao in prima etapa din campionat, jocul fiind programat pentru duminica (19.30, Digi Sport). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro