8 reguli pentru selfie-ul perfect explicate de profesionisti. "Dupa ce inveti foarte bine regulile de compozitie, incalca-le!"

8 reguli pentru selfie-ul perfect explicate de profesionisti.

Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre O romanca reinventeaza in Olanda moda portretelor de acum un secol: "Imi place sa le demonstrez femeilor ca sunt frumoase"

acum 69 luni (14 Aug 2017)

Tot mai putini isi mai iau in vacante aparate foto pentru a imortaliza peisaje de basm. Cu toate acestea, pentru a avea parte de selfie-ul perfect in vacanta, fotografii profesionisti ne recomanda sa tinem cont de cateva reguli. Foarte multe dintre aceste reguli vizeaza lumina si cum putem profita de ea pentru a avea imagini de vis. Alaturi de fotograful Kabos Bella Alexandru am intocmit o lista cu astfel de reguli care-ti garanteaza selfie-ul perfect: - Ai grija la subiectul principal, care trebuie incadrat foarte bine. - Ai grija mare si la fundal, incearca sa te pozitionezi astfel incat sa ascunzi detaliile mai putin placute. - Fundalul nu trebuie ignorat, ci din contra, trebuie pus in valoare, la urma-urmei prietenii tai trebuie sa admire si locurile in care ai ajuns. - Evita sa iti faci selfie-uri in conditii de iluminare slaba, acestea nu vor arata niciodata bine. - Dupa ce ai invatat si stapanesti foarte bine regulile de compozitie, incalca-le! Ai nevoie de experienta pana sa iti permiti sa te joci. Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre O romanca reinventeaza in Olanda moda portretelor de acum un secol: "Imi place sa le demonstrez femeilor ca sunt frumoase" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro